Haberler

Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kazara Aşk 9. bölüm fragmanı izle! Kazara Aşk yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kazara Aşk'ın yeni fragmanı çıktı mı merak ediliyor. Dizinin 9. bölümü bugün ekranlara gelecek. 9. bölümünün ardından Kazara Aşk 10. bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyor. Peki, Kazara Aşk 10. bölümde neler olacak? Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı çıktı mı? Kazara Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin beğenilen dizilerinden olan Kazara Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kazara Aşk konusu ne? Kazara Aşk oyuncuları kimlerdir? Kazara Aşk yeni bölümde neler olacak? Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kazara Aşk yeni bölümde ne olacak, geçen bölümde ne oldu?

KAZARA AŞK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kazara Aşk hafta içi her Perşembe Star TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizi saat 20:00 'da başlayacak.

KAZARA AŞK KONUSU NE?

Kazara Aşk, Koliba Film imzalı, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, Türk yapımı romantik ve komedi türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer almaktadır.

Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kazara Aşk 9. bölüm fragmanı izle! Kazara Aşk yeni bölümde neler olacak?

KAZARA AŞK 10. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bugün yayınlanacak olan 9. bölümün sonunda yeni bölüm fragmanının verilmesi bekleniyor.

KAZARA AŞK 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

KAZARA AŞK SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Videoda Okan'ın anlattıklarını duyan Şimal şok olur. Kendini, ona iyilik yapıyormuş gibi gösteren Civan'ın tek derdi şirketin başına geçmektir. Aptal yerine konmak, yalanlarla kandırılmak Şimal'i deliye döndürür. Ancak bunun hesabını sormak yerine tıpkı Civan'ın kendisiyle oynadığı gibi onunla oynayacak, intikamını alacaktır. Bu oyuna da, ailesinin yanında Civan kendisini çok üzüyormuş gibi yaparak başlar. Tahsin'in bunun hesabını Civan'dan soracağını çok iyi biliyordur. Beklediği gibi de olur. Civan ise Şimal'in gerçekleri öğrendiğinden habersizdir. Şimal, bir süre baba evinde kalacağını söyleyince Tahsin'in baskısı ve Civan'ın şirketi kaybetme korkusu da artar. Şimal'i eve döndürmenin bir yolunu bulması gerektiğini biliyordur. Bu da yetmezmiş gibi Nazlı'nın problemli bir ilişkisi olan babası da Amerika'dan gelmiştir. Nazlı daha önce babasına Civan'la evlendiğini söylediğinden Civan'ın "Nazlı'ya aşık eş" rolünü oynaması gerekiyordur. Böylece Civan bir yandan Nazlı ile mutlu evlilik pozları verirken diğer yandan Şimal'i döndürmeye uğraşır. Ancak Şimal hiçbir sorun yokmuş gibi davranmasına rağmen eve dönmeye niyetli görünmüyordur. Bu sırada elbette Okan da boş durmuyordur. Tüp bebek yapma girişimleri hüsranla sonuçlanınca Vildan'la ikisi çareyi Neval'in macun tarifinde arar.

Şimal bir süre Civan'la kedinin fare ile oynadığı gibi oynar. Ancak sonunda onun eve dönme teklifini kabul eder. Çünkü Tahsin'in, evlenme şartını yerine getirmesine rağmen neden hala şirketi Civan'a vermediğini anlamak istiyordur. Okan'dan şirket meselesinin içyüzünü öğrenmeye çalışır. Civan ise bu kez yeni bir planı hayata geçirecektir.

KAZARA AŞK SON BÖLÜM İZLE!

Kazara Aşk 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kazara Aşk 9. bölüm fragmanı izle! Kazara Aşk yeni bölümde neler olacak?

KAZARA AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Ümit Kantarcılar - Civan

Sude Güler - Şimal

Uğur Çavuşoğlu - Tahsin

Servet Pandur - Neval

Selin Işık - Nazlı

Sadi Celil Cengiz - Okan

Aycan Koptur - Vildan Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Burak Tamdoğan - Dursun

Deniz Altan - Aslı

Burakhan Yılmaz - Doktor Kenan

Ali Haydar Çataltepe - Miraç

Öykü Candanadam - Emine

Çağdaş Tekin - Levent

Nermin Aslan - Demet

Nalan Örgüt - Meryem

Gizem Kandemir

Billur Pınar Yılmaz - Şaziye Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Suna Sancaktar

Tevfik Yapıcı

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kazara Aşk Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title