Haberler

Kaza Sanılan Ölümün Altından Korkunç Cinayet Çıktı, Canilerin İfadesi Kan Dondurdu

Güncelleme:

Aydın'da Cumartesi gecesi otomobili ile birlikte yanmış halde bulunan talihsiz gencin, kaza sonucu değil cinayet sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Gencin gözaltına alınan 3 arkadaşı ifadesinde, "Geride iz bırakmamak için yaktık." dedi.

Aydın'ın Çine ilçesine bağlı Karakollar Mahallesi kırsalında Cumartesi gecesi otomobili ile birlikte yanmış vaziyette bulunan Muharrem Özcan'ın kaza sonucu değil cinayet sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan gencin 3 arkadaşı adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 2'si tutuklanırken biri de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

"İZ BIRAKMAMAK İÇİN YAKTIK"

Otomobille birlikte tamamen yandığı için tanınmayacak haldeki cesedin otopsiye gönderilirken güvenlik güçleri de şahsın belirlenmesi için ilçe merkezinde ve olayın yaşandığı bölgede birçok güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu aracı ile birlikte yanan 22 yaşındaki Muharrem Özcan'ın olaydan önce arkadaşları Umut Can D., Ömür O., ve Ali D. ile birlikte olduğunu belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan Muharrem Özcan'ın 3 arkadaşı yaklaşık 2 gün boyunca sorgulandı. Arkadaşları Muharrem Özcan'ı aralarındaki bir meseleden dolayı önce darp edip öldüresiye dövdüklerini itiraf eden her zanlılar, hem öldüğünden emin olmak hem de geride iz bırakmamak için Muharrem Özcan'ı arabası ile birlikte ateşe verdiklerini itiraf ettiler.

Kaza Sanılan Ölümün Altından Korkunç Cinayet Çıktı, Canilerin İfadesi Kan Dondurdu

PATLAMA YAŞANIP GÜRÜLTÜ OLUŞMAMASI İÇİN TEDBİR ALMIŞLAR

Cinayetin kimse tarafından fark edilmemesi çeşitli tedbirler de alan katil zanlıları, ateşe verdikleri LPG'li otomobilin patlamaması için de LPG tankının kapağını çıkardıklarını itiraf ettiler. Bu sayede aracın gürültü çıkarmadan ve bölgede kimsenin haberi olmadan tamamen yanmasını sağladıklarını itiraf ettiler.

Kaza Sanılan Ölümün Altından Korkunç Cinayet Çıktı, Canilerin İfadesi Kan Dondurdu

2'Sİ TUTUKLANDI, 1'İ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Çine adliyesinde yaklaşık 48 saattir zaman zaman ara verilerek devam eden duruşma sonucu Umut Can D.ve, Ömür O.tutuklanırken Ali D.de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Jandarma duruşma süresince ve zanlıların adliyeye giriş çıkışlarında yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kaza Sanılan Ölümün Altından Korkunç Cinayet Çıktı, Canilerin İfadesi Kan Dondurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Özcan Aydın 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

CENGIZHAN:

SEKSEN VE DOKSANLI YILLARDAN SONRA ANNE BABA OLANLARIN YÜZDE DOKSANIN YETİŞTİRDİĞİ GENÇLİK İNSANLIK MALESEF BU BENİM OĞLUM YAPAR BEN YAŞAMADIM KIZIM YAŞASIN BEN GÖRMEDİM OĞLUM GÖRSÜN VS VS MANTIK BU BEN ÇOCUGUMLA ARKADAŞ GİBİYİM GİBİ SAÇMA SAPAN BİR DURUMDA VAR TABİKİ SEN ÇOCUĞUN LA ARKADAŞ GİBİ OLAMASSIN SEN ANNE SİN BABASIN ÇOCUĞUNLA ARKADAŞ GİBİ OLURSAN ODA SANA ARAKDASLARINA DAVRANDIĞI ONLAR KONUŞTUĞU GİBİ KONUŞUR. SENİNLE SİZİN OTORITENIZ ANNE BABA VASFINIZ ORTADAN KALKAR BU DURUMDA

17
1
yanıtYanıtla
8. HUDUT GAZİLER IĞDIR:

kesin içmişlerdir denyolar

15
2
yanıtYanıtla
Arda:

Aralarında bir mesele yüzünden öldürmüşler. Sebebe bak sen ulan cinayetin vahşetin bu ülkede karşılığı sadece para ve güçtür okadar . Neyi kimi kandırıyorsunuz kişiliksiz medeniyetsizler

10
0
yanıtYanıtla
Vay halimize:

Egitim şart açıknet

9
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

yarın çıkarlar, zaten bahçeli af diye bagırıyor bu ülkede ne adalet var ne kanun. kanun idam olsa bak bakalım kimse suç işleyebilir mi? ama nerdee. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title