Haberler

Kayserispor-Medicana Sivasspor Maçına Doğru

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Kayserispor-Medicana Sivasspor karşılaşmasına ilişkin her türlü güvenlik tedbirinin alındığını, iki komşu şehrin takımları arasındaki maçın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesi temennisinde bulundu.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Kayserispor-Medicana Sivasspor karşılaşmasına ilişkin her türlü güvenlik tedbirinin alındığını, iki komşu şehrin takımları arasındaki maçın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesi temennisinde bulundu.

Düzgün, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri ve Sivas'ın iki komşu şehir olduğunu, iki takım için de önemli olan bu maçın futbolcular ve taraftarlar açısından dostluk, centilmenlik ve kardeşlik duyguları içinde tamamlanmasını umut ettiğini belirtti.

Sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan, ayrıştırıcı değil birleştirici özelliğinin altını çizen Düzgün, şunları kaydetti:

"Önemli olan ve sporun ruhuna yakışan dostluk, kardeşlik ve centilmenliktir. Bunun örneklerini defalarca sergilemiş iki takım futbolcu ve taraftarlarının bu güzel duruşlarının bu maç için de gerçekleşeceği düşüncesi ve inancındayım. Sporun tarafları birleştiren, birlik ve beraberlik duygularını ön plana çıkaran yönü ile gerek saha içinde gerekse de saha dışında hep birlikte güzel bir maç izleyeceğimiz düşüncesindeyim. Ülke ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü için şehitler verdiğimiz bugünlerde taraftarlarımızın centilmenlik ruhu içinde hareket edeceğine inanıyorum. Olabilecek tahrik ve provokasyonlara karşı da gerekli güvenlik tedbirlerini alıyoruz. Şehir ve stat girişlerinde oluşturulan arama noktalarında güvenlik birimlerimiz hassasiyetle gerekli kontrolleri yapacaklar."

Vali Düzgün, İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında maç öncesi ve sonrasına ilişkin her türlü tedbirin görüşülerek karara bağlandığını, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak müsabakada bin 750 emniyet personelinin görevli olacağını, şehrin giriş ve çıkışlarında gerekli önlemlerin alındığını da ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Orhan Düzgün Kayserispor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title