Haberler

Kayseri Vatan Partisi Kayseri Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Vatan Partisi Kayseri milletvekili adaylarını tanıttı Vatan Partisi, 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler için Kayseri milletvekili adaylarını tanıttı.

Vatan Partisi Kayseri milletvekili adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, 7 Haziran'da yapılacak Genel Seçimler için Kayseri milletvekili adaylarını tanıttı.

Partinin il başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Eyüp Karakaş, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk ve devrimlerini savunanların bir araya gelerek kurduğu İşçi Partisi'nin yaptığı genel kurulda, ismini Vatan Partisi olarak değiştirdiğini ve seçimlere de Türkiye genelinde 550 adayla gireceğini bildirdi. Karakaş, vatanını, milletini seven, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı herkesi partilerine beklediklerini ifade ederek, "İktidardaki AKP'nin yolsuzluklarına ve yıkımlarına dur diyecek tek parti, Vatan Partisi'dir. Bizi bölücülük yapmakla, oyları bölmekle suçluyorlar. Aksine biz, Atatürkçü herkesi partimizin çatısı altında birleşmeye davet ediyoruz. Halkın içinden gelen ve toplumun her kesiminin dertlerini, sıkıntılarını, beklentilerini bilen adaşlarımızla, Türkiye'nin yönetimine talibiz" dedi.

Toplantıda daha sonra Vatan Partisi'nin Kayseri milletvekili adayları Prof. Dr. Sema Karaoğlu, Ersin Balkaya, Mehmet Canbulan, Kamil Albayrak, Hasan Beker, Şerife Çağlayan, Mehmet Onaylı ve Mustafa Canten tek tek kendilerini tanıttı. İl Başkanı Eyüp Karakaş, 5. sıra milletvekili adaylarından Beyhan Yıldırım'ın, Almanya'da olması nedeniyle toplantıya katılamadığını belirtti. Karakaş, milletvekili adayı Yıldırım'ın 2005 yılında Alman Meclisi'nin Türkiye aleyhine aldığı 'Ermeni Katliamı Kararı'nın geri alınması istemiyle Alman Meclisi Dilekçe Komisyonu'na başvurduğunu da anımsattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title