Haberler

Kayseri'de 3'ncü Sultan Sazlığı Foto Safari Fotoğraf Yarışması

Kayseri'de, Sultan Sazlığı Milli Parkı ve Çevre Belediyeleri Birliği Tarafından Düzenlenen 3'ncü Sultan Sazlığı Foto Safari Fotoğraf Yarışması'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi.

Kayseri'de, Sultan Sazlığı Milli Parkı ve Çevre Belediyeleri Birliği tarafından düzenlenen 3'ncü Sultan Sazlığı Foto Safari Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Yahyalı ilçesi Derebağ kasabasında düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Sultan Sazlığı Milli Parkı ve Çevre Belediyeleri Birliği Başkanı Recep Özkan, Sultan Sazlığı'nı, Yeşilhisar, Erdemli Vadisi'ni, Derebağ Şelalesi'ni ve Aladağlar Milli Parkı'nı Türkiye'ye tanıtmak amacıyla çalıştıklarını söyledi. Bölgenin sahip olduğu değerlerin ortaya çıkarılmasının gelecek adına önemli bir adım olduğunu da ifade eden Özkan, yarışmada dereceye girenleri de tebrik etti.

Yahyalı Kaymakamı İdris Akbıyık ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik olmadan kalkınmanın zor olduğuna kaydetti. Akbıyık, "Bölgemizde önemli turizm değerlerimiz var. Kaymakamlar, belediye başkanları olarak, bölgemizin tanıtımına öncelik vermeliyiz. Bu değerlerin tanıtılması ve yöre halkına önemli bir ekonomik getiri sağlaması için çalışıyoruz ''dedi.

Konuşmaların ardından Sultan Sazlığı Foto Safari Fotoğraf Yarışması'nda mavi fonda mavi aylı flamingolar fotoğrafı ile Mustafa Yıldız birinci, gün batımında Erciyes Dağı'nın Sultan Sazlığı'na yansıması fotoğrafı ile Mükremin Öksüzgil ikinci, İbrahim Özçekiç ise söğüt ağacında yalı çapkını kuşu fotoğrafı ile üçüncü oldu. Birinciye 700 YTL, ikinciye 500 YTL, üçüncüye ise 300 YTL para ödülü ve plaket verildi.

Ödül töreninin ardından programa katılan Develi Kaymakamı Ahmet Turhan ve Yahyalı Kaymakamı İdris Akbıyık ile Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, Yahyalı Belediye Başkanı Yakup Tezcan, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, Gazi Belediye Başkanı Ali Galip Özsümbül, Şıhlı Belediye Başkanı Mehmet Durukan, Zile Belediye Başkanı Cuma Karademir, Derebağ Şelalesi önünde hatıra fotoğrafı çektiler.

(İA-MSA-Y) 09.06.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title