Haberler

Vahit Kayrıcı, Aday Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

MHP 21. Dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, 25. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Çorum'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 21. Dönem Çorum Milletvekili ve eski Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Vahit Kayrıcı, 25. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Çorum'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP İl Başkan vekili Orhan Özyol, MHP Sungurlu İlçe Başkanı Adnan Barak ve çok sayıda parti katıldı.

Adaylığını açıklayan Kayrıcı yaptığı konuşmada, "Çorum'a ve Sungurlu'ya hizmet etmek için yola çıktım. Geçmiş dönemlerde halkımın bana vermiş olduğu desteği hiçbir zaman unutmadım. Allah nasip ederde seçilirsem tüm hemşerilerimin TBMM' deki gören gözü, duyan kulağı, konuşan ağzı ve hizmetkarı olacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Toplantı sonunda Kayrıcı, partililerle birlikte şehir turu attı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Vahit Kayrıcı Sungurlu Çorum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazınfikret kılıç:

değerli kardeşim bu mübarek yoldaallah yar ve yardımcın olsun. daima yanındayız. hiçbir zaman yılmadık yıkılmadık. yolun açık olsun. yakında sungurludayım.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title