Haberler

Kaynaşlı Myo Mezuniyet Töreni Coşku İçinde Yapıldı

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu 4.yıl mezunlarını, yüksekokul salonunda yapılan mezuniyet töreni ile uğurladı.

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu 4. yıl mezunlarını, yüksekokul salonunda yapılan mezuniyet töreni ile uğurladı. İlçe protokolü ve mezunların ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği tören coşku içinde geçti.

2008 yılında eğitim öğretim hayatına başlayan Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, dördüncü mezunlarını yüksekokulda gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile uğurladı. Protokolün ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği törende sevinç ve hüzün birlikte yaşandı.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü'nü temsilen Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Akbulut'un katıldığı törene, Kaymakam Cengizhan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, Emniyet Müdürü Ercan Odabaş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Geliştirme ve Destekleme Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, esnaflar, öğrenci aileleri ve yüksekokul çalışanları katıldı.

Törende Yüksekokula katkılarından dolayı Kaymakam, İlçe Jandarma Komutanı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü'ne plaket takdim edildi.

Yüksekokulun 2012-2013 akademik yılında spor müsabakalarındaki üstün başarıları nedeniyle kazanmış olduğu kupa ve madalyalardan dolayı, sporcu ve takımlarımıza antrenör olarak katkı sağlayan Ramazan Ufuk Kayadibi ve Nihat Aydın'a teşekkür belgesi verildi. Yüksekokul bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Üniversitesi Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu'na yıl içerisindeki katkılarından dolayı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz'a, Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak'a, Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Verir'e ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Çekici'ye, Prof. Dr. Süleyman Akbulut tarafından plaket takdim edildi.

Yüksekokul ve programlarında dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve hediyelerin verildiği törende, okul birincisi olarak mezun olan Geleneksel El Sanatları Programı öğrencisi Çiğdem Palanci'ya Kaymakam Cengizhan Yılmaz, ikici olan Geleneksel El Sanatları Programı öğrencisi Melek Karadeniz'e Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, üçüncü olan Yapı Ressamlığı programı öğrencisi İlkay Ateş'e Prof. Dr. Süleyman Akbulut tarafından başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

Okul birincisi Çiğdem Palanci'nin konuşması sonrası, tüm mezun öğrenciler mezuniyet yeminlerini ettiler. Törenin en coşkulu anı olan kep atma sonrası ikram edilen yemek ile tören sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Süleyman Akbulut İsmail Korkmaz Kaynaşlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title