Haberler

Kaymakam Tekin: "Samimi Bir Tebessümümüz, İkram Edecek Sıcak Bir Çayımız Var"

Mardin'in Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, haftalık halk buluşmalarında vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgileniyor. Kapısının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Tekin, "Samimi bir tebessümümüz, ikram edecek sıcak bir çayımız var" dedi.

Her hafta çarşamba günlerini vatandaşlarla bire bir küçük toplantılara ayıran Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin, makamında vatandaşların derdini dinliyor. Makamında gelen çocuklu bayanlara öncelik verilirken, yaşlı ve gençlere hassasiyet gösterilmesi için görevli memurlara talimat veriyor. Ortalama yüz vatandaşın geldiği halk ziyaretinde, Sosyal Yardımlaşma Vakfı görevlileri ve Yazı İşleri Müdürlüğünde görevli personellere verilen talimatlar doğrultusunda sorunlara çözüm buluyor.

Vatandaşlarla mini toplantı yaptıklarını vurgulayan Kaymakam Hüseyin Tekin, "Gerek sosyal medya üzerinden gerekse buraya gelerek vatandaşlarımızla, onların dertleriyle şahsım, yazı işleri personelimiz ve vakıf personelimizle üçlü onların her biriyle neredeyse mini bir toplantı yapıyoruz. Dertlerini sıkıntıları dinlemeye çalışıyoruz. Çözebildiklerimiz var, çözemediklerimiz var maalesef ama en azından herkesi bire bir dinliyoruz. Sıcak bir çayımız var, sıcak bir tebessümümüz var. Bizim için insanı yaşat ki devlet yaşasın yani bizim bakış açımız bu, devletimizin imkanları ölçüsünde her birine yardım elini uzatmaya çalışıyoruz. Burada kamu görevlisi arkadaşlarımı şunu söylüyorum, biz her biriyle ayrı ayrı ilgilenirken ilçedeki her kes vatanını, milletini, devletini seven her bir vatandaşımızla her bir kamu görevlimiz ilgilenmek mecburiyetinde" dedi.

Devletin sıcak yüzünü hissetmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirten vatandaşlardan Fatma Çakır, "Kaymakamımızın bizimle bu kadar yakından ilgilenmesi bizi çok mutlu etti. Allah, devlerimizi korusun ve kaymakamımızdan razı olsun. Güler yüzü ve ilgisi karşısında derdimiz hafifliyor" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Tekin Midyat Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title