Haberler

Kaymakam Sarı'nın Mahalle Ziyaretleri

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler, Bardakçı, Ağartı ve Halkalı mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Van merkez Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve beraberindekiler, Bardakçı, Ağartı ve Halkalı mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Zaman zaman mahallelere yapılan ziyaret görevleri çerçevesinde Kaymakam Musa Sarı başkanlığında İlçe Jandarma Binbaşı Fatih Karaturna, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Gülseren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, İlçe Müftüsü Zahit Demirel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü M. Salih Şirazi, İlçe Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, İlçe Nüfus Müdürü Cevdet Soygüder, İlçe Tapu Müdürü Alaaddin Unutur, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Übeydullah Arvas'ın bulunduğu bir heyet tarafından bir inceleme ziyareti gerçekleştirildi. Bardakçı Mahallesi ziyareti ile başlayan gezide köylülerin sorunlarını dinlerken, mahalleye yapılması gereken yatırımlar ve mahallenin sorunları üzerine karşılıklı istişareler yapıldı. Bardakçı Mahallesinin okul ve yer sorunu, Ağartı Mahallesinin sulama suyu ve tarımla ilgili sorunları, Halkalı Mahallesinin okul, camii ve sulama suyu sorunları yerinde incelenmiş atılacak adımlar yerinde karara bağlandı.

Heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri, Kaymakam Sarı ve ilçe müdürlerine teşekkürlerini illettiler. Kaymakam Sarı ve beraberindekiler, ziyaretlerin ardından mahalleden ayrıldı. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Sarı Halkalı Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title