Haberler

Kaymakam Kaygısız, Gazetecilere Teşekkür Etti

Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Şenköy İlköğretim Okulunun Onarılması Nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni Ziyaret Ederek Başkan Osman Sav'a Teşekkür Etti.

Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Şenköy ilköğretim Okulunun onarılması nedeniyle Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Osman Sav'a teşekkür etti.

Kaygısız, Çaycuma ve Çevre Köyleri Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ile birlikte Karaelmas Gazeteciler Derenği Başkanı Osman Sav'ı makamında ziyaret eti. Kaygısız, Şenköy İlköğretim Okulu'nun, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin başlattığı kampanya ile onarılması nedeniyle Başkan Sav'a şilt verdi. Kaygısız, ilçe Merkezi'nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu'nun da onarımı için destek istedi.

KGD Başkanı Osman Sav, ise öncelikli olarak Siirt'teki bir okuldan gelen destek çağrısına cevap vereceklerini belirterek, "Eğitimin önemini çok iyi biliyoruz. Geleceğimizi teslim edeceğimiz, çocuklarımızın da en iyi koşullarda eğitim ve öğretim görebilmeleri için gazeteciler olarak elimizden gelen çabayı en üst seviyede göstermeye çalışıyoruz. Bu nedenle Şenköy İlköğretim Okulu'na yaptığımız desteği duyarak bize maille ulaşan Siirt'teki öğrencilerin yardım çağrısına cevap vermeye çalışıyoruz. Bu çerçevede kırtasiye ve giyecek yardımı yapabilmeleri için kampanya başlattık. Burada okuyan 333 çocuğumuz, maillerinde çok zor koşullarda eğitim ve öğretim gördüklerini, ekonomik yetersizliklten defterleri bile bulunmadığını belirtmiş. Bu çocuklarımıza kardeş olacak okulların müracaatlarını ve yardımları bekliyoruz. Aynı zamanda il merkezindeki bir okulumuzu tespit çalışmalarımız sürüyor. Çaycuma'daki Atatürk İlköğretim okulu'nu da görmezden gelemeyiz. Mülkiyet sorunu çözümlendikten sonra yine gereken desteği sağlamaya hazırız" diye konuştu.

Ayrıca Başkan Sav, kampanyalarına destek olmak isteyenlerin Karelmas Gazeteciler Derneği'ne ulaşarak, bilgi edinebileceklerini kaydetti.

Kaymakam Kaygısız, Şenköy İlköğretim Okulu yararına açılan fotoğraf sergisine resim veren ve okul önünde düzenlenen törene katılamayan gazetecilerden Çetin Sezgin ve Yılmaz'ın da plaketlerini vererek tekrar tüm gazetecilere teşekkür etti.

(SD-İÇ)

24.11.2007 18:04 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title