Haberler

Korkuteli Kaymakamı Karahan'dan Güreşçilere Eşofman Desteği

Güncelleme:

Korkuteli İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'ndeki güreş takımını ziyaret ederek, geleceğin pehlivanlarına eşofman ve ayakkabı hediye etti.

Güreş Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla aldığı eşofman ve ayakkabıları sporculara hediye etti. Merkezi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Karatopak ile ziyaret eden Kaymakam Karahan, antrenör ve güreşçilerle sohbet etti.

Kaymakam Karahan, ata sporu güreşi çocuklarına sevdirdikleri için ailelerine teşekkür ederek, "Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerini bizleri en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. İlçemiz için büyük bir kazanım olan Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcularının başarısı bizleri her zaman mutlu etmiştir. Türkiye ve dünya şampiyonalarında başarı elde eden sporcularımızın gelecek yıllarda Türkiye şampiyonu hatta Avrupa ve dünya şampiyonu olacağına inanıyorum" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erkan Karahan Recep Gürbüz Korkuteli Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title