Haberler

Kaymakam Ayvat'tan Hasta Ziyareti

Güncelleme:

Doğankent Kaymakamı Mustafa Ayvat, ilçenin Süttaşı Mahallesinde hasta ziyaretinde bulundu.


Doğankent ilçesinde göreve 16 Ocak tarihinde başlayan Kaymakam Ayvat, ayağının tozuyla ilçedeki yarım kalmış projelerin hayata geçirilmesi için yeniden start verirken, sosyal devlet anlayışı ile hareket ederek ilçede yaşayan yaşlı, hasta ve engellileri de evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Ayvat, 31 Ocak Salı günü beraberinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Süleyman Öztürk ile birlikte İlçenin Süttaşı Mahallesinde yaşayan engelli Mehmet Yazıcı'yı ziyaret etti.

Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu felç olan ve yatağa bağımlı olarak hayatını idame ettiren Kaymakamlık SYDV eski çalışanlarından Mehmet Yazıcı, Kaymakam Ayvat'a ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Kaymakam Ayvat, sosyal devlet anlayışı ile hareket ederek kendilerine ulaşmakta zorluk yaşayan vatandaşların ayağına kadar giderek, hem sorunlarını dinlediklerini, hem de hatırlarını sorarak onlara verilen değer ve önemi hissettirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Yazıcı Doğankent Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title