Haberler

Kayıp Genç, Ormanlık Alanda Asılı Bulundu

Ordu'da bir hafta önce ortadan kaybolan 30 yaşındaki genç, ormanlık alanda ağaçta asılı bir şekilde akrabaları tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ordu'nun Yaraşlı köyünde ikamet eden

bayan kuaförü olan A.O (30), bir hafta önce kız arkadaşının babası B.A ile konuşmak için kızın babasına ait araçla ile Ordu şehir merkezinden Günören köyüne gitti. Aile bu dakikadan sonra A.O'dan haber alamayınca Jandarma ekiplerine haber verdi. Jandarma kayıp genci ararken, bugün aile yakınları arama çalışmalarına destek vermek için köye gittiler. Arama çalışmalarına katılan baba B.O, "Gülüm ses ver gülüm. Çocuklarının boynu eğildi oğlum" diye oğluna seslenince yürükleri dağladı. Ormanlık alanda yapılan aramada A.O'nun cesedi Karaoluk köyü sınırlarında dere kenarında bir ağaca asılı şekilde bulundu. A.O'nun cansız bedenini gören yakınları fenalık geçirirken, jandarma ekipleri ve olay yeri gelerek incelemeleride bulundu. A.O'nun cansız bedenini otopsi için Trabzon Adli Tıp Morguna gönderdi.

A.O'nun eniştesi Şenol Arslan ise "Kızın babası konuşmak için A.O'yu köye getiriyor. Bu dağın içine getiriyor. Konuşacağım seninle diyor. Sonra 'Ben burada bıraktım' diyor. A.O, 'Son bir şans ver bana' demiş. Bıraktığı yerde yok. Jandarma bir haftadan beri arıyordu. Biz bugün geldik bulduk" şeklinde konuştu.

Ölen A.O'nun eşinden 2 ay önce ayrıldığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title