Haberler

Son dakika haber... Kayıp alzheimer hastası her yerde aranıyor

Güncelleme:

Son dakika yerel haberi: Kayıp alzheimer hastası her yerde aranıyor Sinop'un Gerze ilçesinde kaybolan 98 yaşındaki alzheimer hastası Hasan Demirci için jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Kayıp alzheimer hastası her yerde aranıyor

SİNOP - Sinop'un Gerze ilçesinde kaybolan 98 yaşındaki alzheimer hastası Hasan Demirci için jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Sinop'un Gerze ilçesine bağlı Şehli köyü Bahçe Mahallesi'nde oturan alzheimer hastası Hasan Demirci dün öğle saatlerinde hayvan otlatmaya diye evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Demirci'nin yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp Hasan Demirci'nin bulunması için bölgede jandarma ve AFAD ekipleri, arama çalışması başlattı. Köy çevresinde ve sarp arazide süren arama çalışmalarına, iz takip köpeği de eşlik etti. Ekipler, dün akşam saatlerinden itibaren sürdürdüğü çalışmalarında kayıp Hasan Demirci'ye ait bir ize ulaşamadı. Köy sakinlerinin de destek verdiği yaklaşık 150 kişilik ekipçe yapılan arama çalışmaları sürüyor.

Kaybolan Hasan Demirci'nin oğlu Cafer Demirci, babasını her yerde aradıklarını ancak henüz bir izine rastlamadıklarını söyleyerek, "Her gün inekleri koymaya benimle birlikte peşime gelirdi. Dün yine peşime geldi. Ben artık sen köye git dedim geri dönmüştü. Ama köye gelmemiş. Babam alzeheimer hastası. Serbest yürüyemiyor. Kullandığı bir ilaç yok. Dün 10.30'dan beri haber alamıyoruz. Daha önce bir sefer daha böle kaybolmuştu, köyün başında bulmuştum. Ayı mı kaçırdı diye düşünüyoruz. İnşallah babamı sağ salim buluruz" dedi.

Arama çalışmalarına katılan mahalle sakinlerinden Kerim Gölgeci ise yaptığı açıklama, "Kaybolduğunu dün akşam duyduk. Ormanlara baktık ama bulamadık. Mahalleli olarak bizde arıyoruz. Daha önceden yine kaybolduğu oldu fakat kısa sürede bulunmuştu. Hayvan otlatmaya gidiyor yanında da köpek varmış. Önceden köpek o olmadan köye geri dönmezmiş yani köpek onu bırakıp gelmezmiş. Köpek geldi şimdi adam yok. Rahatsızdı kendini bilmiyordu. Köyde yabani hayvan olduğunu söylüyorlar ama biz görmedik. İnşallah sağ salim buluruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Demirci Jandarma Gerze Sinop Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title