Haberler

Satmaya götürdüğü aracı buzlu yolda kayınca arkasından iterek durdurmaya çalıştı! Korkunç olay kamerada

Güncelleme:

Arnavutköy'de satmaya götürdüğü aracı kayan sürücü canını hiçe sayarak otomobili durdurmaya çalıştı. Kayan aracı arkasından iterek durdurmak isteyen şahıs arabayla duvar arasında kaldı. Sürücü şans eseri kazadan yara almadan kurtulurken, olay anı kameraya yansıdı.

Olay, İstanbul Arnavutköy'de meydana geldi. Bir sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kar yağışıyla birlikte buz tutan yoldan otomobiliyle ilerlemeye çalışan sürücü başarılı olamadı. Geri geri kayan aracı durdurmak isteyen sürücü akıl almaz bir yönteme başvurdu.

Kayan otomobilini akıl almaz yöntemle durdurmak isterken canından oluyordu

KAYAN OTOMOBİLİ ARKASINDAN İTEREK DURDUMAYA ÇALIŞTI

Araçtan inen sürücü, arkasından ittiği otomobili durdurmaya çalıştı. Otomobilin hızını kesmeye çalışan ancak başarılı olamayan sürücü, araçla duvar arasında sıkıştı. Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsünün yaşadığı o anlar ise sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kayan otomobilini akıl almaz yöntemle durdurmak isterken canından oluyordu

SIKIŞTIĞI YERDEN KAMERAYA EL SALLADI

Satmaya götürdüğü otomobil geri geri kaymayan başlayınca aracı durdurmak için arkasına yaslanan ve araçla duvar arasına sıkışan Nurullah Çerkezoğlu, olay sonrası güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde oldukça şaşırdığını da ifade etti. Sıkışınca güvenlik kamerasına el sallayarak site güvenliklerine kendisini fark ettirmeye çalışan Çerkezoğlu, yaşadıklarını anlattı.

Kayan otomobilini akıl almaz yöntemle durdurmak isterken canından oluyordu

ARACI KORUMAYA ÇALIŞTI

Galerici olan ve o gün aracını satmak için evden çıktığını söyleyen Nurullah Çerkezoğlu, "2-3 aydır arabayı satamamışım. Müşteriyi bulmuşum. Ben de o an arabanın zarar görmesini istemedim. Araç geri geri kaymaya başlayınca o anki refleksle geri vitese taktığımı unutarak kapıyı açıp aracı durdurmaya çalıştım. Yani o an bir şey olacağını da düşünmedim açıkçası. Şükür bana da bir şey olmadı araca da bir şey olmadı" dedi.

Kayan otomobilini akıl almaz yöntemle durdurmak isterken canından oluyordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (25)

İZAN:

Tamam, 2-3 aydır satamadığın arabayı tam da yoğun kar yağdığı gün müşteri buldun. Hadi, müşterinde anlayışsız çıktı ve gelip arabaya bakmak yerine o kara rağmen ''sen getir'' dedi. Sen de mecbur kalıp ''götüreyim'' dedin. Hadi, zincirin de yoktu. Kar yağacağı önceden söylenmesine rağmen en azından idareten basit bir plastik kelepçe zincirlerden de almak aklına gelmedi ve üstelik galericisin. Sen mi malsın yoksa araba mı?

15
0
yanıtYanıtla
memleket halleri:

mal canın yongasıdır.

9
1
yanıtYanıtla
Hoca:

Ben olsam o yolda arabayı bir manevra ile 360 derece terse döndürüp öylece yoluma devam eder giderdim. .

7
3
yanıtYanıtla
ynt:

hoca sen ben yaparızda işte adam acemi belliki allah esirgemiş

yanıt0
yanıt1
Öğretmen:

360 derece tekrar eski doğrultusudur. Tam ters olması için 180 derece olması lazım, klavye başında böyle delikanlıca konuşuyorsunuz ama iş başa geldiğinde kaldırıma oturup ağlıyorsunuz

yanıt7
yanıt1
180 derece olmasin?:

360 derece dondursen, eski posizyonuna doner yani bir fark olmaz. 180 derece demek istedin herhalde :)

yanıt1
yanıt0
yourmalara yanıt:

Yok hocam 360 demiş yani demek istiyor ki artistlik hareketi yapar aynı pozisyonda tekrar yürütürüm diyor yani artistlik puanları toplarım demek istiyor

yanıt0
yanıt0
yorumlara cevap 2:

şaka yaptım hocalarım kimse alınmasın ha

yanıt0
yanıt0
sermed:

kimbilir ne ihtiyacı var arkadaş. neden saçma sapan yorum yazıyorsunuz.

4
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

He yani adam kendine güvenmiş açıyı da yakaladım diyor durdurdum diyor işe yaradı mı yaradı gerisi boş. Adam bir şeyler düşünmüş demek ki

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title