Haberler

Kastamonu Tamamen Yanan Evde Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı ve Şehidin Üniforması Yanmadı

Tamamen yanan evde Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve şehidin üniforması yanmadıKastamonu'da önceki gün 4 evin yandığı olayının ardından Şehit Polis Memuru Nihat Karakoca'nın bir dolap içerisinde bulunan elbiseleri, Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim'in yangından zarar görmediği ortaya çıktı.

Tamamen yanan evde Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve şehidin üniforması yanmadı

Kastamonu'da önceki gün 4 evin yandığı olayının ardından Şehit Polis Memuru Nihat Karakoca'nın bir dolap içerisinde bulunan elbiseleri, Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim'in yangından zarar görmediği ortaya çıktı.

Kastamonu Hisarardı Mahallesinde geçtiğimiz Pazar gecesi saat 23.45'te meydana gelen yangın sonrası 2009 yılında Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde iki aile arasında buğday teslim sırası yüzünden çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken vurularak şehit olan Polis Memuru Nihat Karakoca'nın doğduğu evde tamamen yandı. Evin bir köşesinde bulunan bir dolap üzerindeki Kuran-ı Kerim ve dolabın içerisinde anı olarak saklanan Türk bayrağı ile şehit Nihat Karakoca'nın üniformasının zarar görmediği ortaya çıktı. Şehidin annesi Melahat Karakoca 9 yıldır sakladığı oğluna ait elbiselerin zarar görmemesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuran-ı Kerim Kerim Türk Kastamonu Politika Güncel Haberler

title