Haberler

Yasak Aşk Vahşeti! Karısını ve Amca Oğlunu Öldürdü, Ardından Kendi Kafasına Sıktı

Güncelleme:

Niğde'de yaşayan genç adam, 4 çocuk annesi eşini ve onunla ilişki yaşadığı iddia edilen amcasının oğlunu öldürdükten sonra, yaşamına son verdi.

Niğde'nin Çiftlik ilçesinde yaşayan Yasin Gündoğan (37), 4 çocuk annesi eşi Rezzan Gündoğan'ı (34) ve onunla ilişki yaşadığını iddia ettiği amcasının oğlu İshak Gündoğan'ı (38) tabancayla kurşun yağdırarak öldürdükten sonra, aynı silahı başına ateşleyerek yaşamına son verdi.

NE OLDU?

1 yıldır Suudi Arabistan'da işçi olarak çalışan Yasin Gündoğan, işyerinden izin alarak evine geldi. Yasin Gündoğan, çevresindekilerin, eşi Rezzan Gündoğan ile kuzeni İshak Gündoğan arasında ilişki olduğunu iddia etmeleri üzerine cinnet getirdi. Yasin Gündoğan, tabancayla eşi Rezzan Gündoğan'a kurşun yağdırdı. Ardından evden çıkan Yasin Gündoğan, yakındaki kahveye giderek burada oturan amcasının oğlu 4 çocuk babası İshak Gündoğan'a ateş etti. Kahvedekilerin korku dolu bakışları arasında daha sonra tabancayı başına dayayan Yasin Gündoğan, tetiği çekti.

YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekipleri Rezzan Gündoğan, İshak Gündoğan ve Yasin Gündoğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

OTOPSİ YAPILACAK

Jandarma beldede geniş güvenlik önlemi alırken, 3 kişinin cesetleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Divarlı Niğde 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

ilahii:

Bİ ANLIK ZEVK UĞRUNA YİTİP GİDEN HAYATLAR. KALAN ÇOÇUKLARA YAZIK.

101
0
yanıtYanıtla
Hulya:

Ne kocani bos birakcan ne karini .Adam 1 yildir yabanci ulkedeymis.bir kuru ekmek ye yinede karinin cocuklarinin basinda dur be adam.Bu olay hayatta herseyin para olmadiginin kanitidir .

86
7
yanıtYanıtla
anti hulya:

kadın kuduruksa adam napsın

yanıt1
yanıt0
wolf white:

anti hulya iyi tesbit etmiş kuduruksa diyor evet doğru 34 yaşında 4 çocuk var garip ancak şunu tesbit edelim karnı aç olan kuduramaz adam çalışıp para gönderiyor birileri yiyor kuduruyor.

yanıt1
yanıt0
gul:

ya belkide iftiradir cunki köy milleti iftira atmayi sever dedi kodu cokdur yani yazik olmus

86
0
yanıtYanıtla
KOZANLI:

MEMLEKET İYİCE BOZULDU YAZIKK

70
1
yanıtYanıtla
TAM.TAM:

BELKİ ARALARINI BOZMAK İÇİN İFTİRA ATTILAR. BİLİNMEZKİ. .

65
2
yanıtYanıtla
iftira atmak kolay değil:

yaşananlar dedikodu da olsa doğruluk payı varsa cinayet olmuştur. olay gerçekmiş.

yanıt0
yanıt2
Niğdelim:

Yel esmesse çöp ıvranmaz (sallanmaz) derler . bu kadar laf çıkmazda neden iftira atsınlarki.

yanıt2
yanıt1
Kötü olmuş:

Doğrumuydu doğru olsa bile çocuklarının yetim ve öksüz kalmaması için en azından silaha başvurmasaymış Allah cc yaşatmasın kimseye o an ki sinirle ne yapacağı belli olmaz insanın ama sonuçta kötü bir durum

64
1
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title