Haberler

Karısını Eşarpla Boğarak Öldüren Kocaya 20 Yıl Hapis

Amasya’da Cezayir uyruklu karısını eşarpla boğarak öldürmek suçundan tutuklanan koca yargılandığı mahkeme tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Amasya'da Cezayir uyruklu karısını eşarpla boğarak öldürmek suçundan tutuklanan koca yargılandığı mahkeme tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinin Köseler köyünde 11 Haziran 2014 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cezayir'in Setif şehrinde tanıştığı Narimane Sahlaoul (21) ile Ahmet Çemrek (30) ailelerinde anlaşması üzerine evlenmeye karar verdiler. 21 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul'da resmi nikah kıyarak evlenen çift, daha sonra Amasya'nın Köseler köyüne gelip düğün hazırlıkları yapmaya başladılar. Cezayirli genç kadın ile eşi Ahmet arasında yaşam şartları yüzünden tartışma çıktı. Ahmet Çemrek, eşinin boğazını eşarp ile sıkarak öldürdü. Olaydan sonra tutuklanan Ahmet Çemrek'in Amasya Ağır Ceza Mahkemesi'nde yangılanması bugün sona erdi.

Kendini savunan Ahmet Çemrek verdiği ifadede, "İyi niyetle başlayan bir ilişkinin sonunda buradayım. Olay günü eşimin bana ve aileme yönelik ağır hakaretleri oldu. O günü kadar duymadığım Kemal ismi beni çok etkiledi. Bir anlık öfkeme kapılıp şimdi buradayım. Pişmanım. Kendisi eşimdi ve sevdiğim kadındı" dedi.

Samsun Barosu avukatlarından Özkan Güneş ise müvekkili Ahmet Çemrek hakkındaki savcının mütalaasına katılmadıklarını belirterek, "Müvekkilim maktule ile Cezayir'de evlenmek konusunda anlaşmışlar. İki ay İstanbul'da birlikte yaşamışlar. Daha sonra Gümüşhacıköy'e gelmişler. Düğünden bir hafta önce bütün davetlilere haber verilmiş, hazırlıklar yapılırken sıkıntılar oluşmuş. Müvekkilimin sorunlu bir birlikteliği yoktur. Olay gecesine kadar bir sıkıntı yaşanmamıştır. Maktulenin ağır hakaretleri, kendi eşyalarını parçalaması, daha önceki sevdiği kişiden bahsetmesi sonucu sanık kendini kaybetmiştir. Zira ben, baştan beri kendisine olay anını soruyorum. Olay anını hatırlamıyor. Sanık mahkemenizce de görüldüğü üzere psikopatik yapıda, eşine şiddet uygulamaya meyilli, diğer kadın cinayetlerinde gördüğümüz saldırgan tiplemede bir kişi olmayıp oldukça sakin bir yapıda birisidir. Bu husus da gözetilerek takdiri indirim nedenlerin azami seviyede uygulanmasını, sanık lehine tüm hükümlerin uygulanmasını talep ediyorum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti Ahmet Çemrek'i önce eşini öldürmek suçundan ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırdı. Ancak cinayeti ağır tahrikten dolayı işlediği gerekçesiyle bu cezasını 24 yıla, duruşmadaki iyi halini de göz önünde bulundurarak 20 yıl hapis cezasına indirdi. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhacıköy İstanbul Cezayir Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title