Haberler

Kargı'da Otomobil Kamyonla Çarpıştı: 1 Yaralı

Çorum’un Kargı ilçesinde bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Çorum'un Kargı ilçesinde bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kargı ilçe girişinde bulunan Boyabat Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kargı istikametinden İstanbul yönüne gitmekte olan A.Ö.'nün kullandığı 78 ST 380 plakalı otomobil, İstanbul istikametinden Sinop yönüne gitmekte olan S.K. yönetimindeki 19 RB 620 plaklı kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta bulunan sürücü A.Ö. yaralandı. Yaralı sürücüye ilk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılarak ambulansla Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi kaldırıldı. Kazanın ardından yolda güvenlik önlemi alan polis ekipleri trafiği kısa bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken kazayla ilgili başlatılan incelemenin devam ettiği öğrenildi.

Kaymakam Çiftci olay yerinde incelemelerde bulundu

Öte yandan, kazayı haber alan Kargı Kaymakamı Emre Çiftci de Kargı İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel ve İlçe Jandarma Komutanı J. Teğ. Tayfun Köksal ile birlikte olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Trafik polislerinden kazayla ilgili bilgi alan Kaymakam Çiftci, kaza yapan sürücü ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu. Çiftci sık sık kaza meydana gelen Boyabat Kavşağı ile ilgili gerekli önlemlerin alınması için kolluk kuvvetlerine talimat verdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Boyabat Çorum Kargı 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title