Haberler

Kardeş Payı Halepli Çocuklara

Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla geliri Manisa Zihinsel Engelleri Eğitme ve Koruma Derneği ve Halep’teki çocuklar yararına düzenlenen etkinlikte elde edilen gelirin yarısı olan 2 bin 550 TL İHH Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş’a teslim edildi.

Yunusemre Belediyesinin katkılarıyla geliri Manisa Zihinsel Engelleri Eğitme ve Koruma Derneği ve Halep'teki çocuklar yararına düzenlenen etkinlikte elde edilen gelirin yarısı olan 2 bin 550 TL İHH Manisa Şube Başkanı Necmettin Okumuş'a teslim edildi. Yapılan yardımın Halep'teki bir okulun yakıt ihtiyacı için kullanılacağı öğrenildi.

Manisa Zihinsel Engelleri Eğitme ve Koruma Derneği hayata geçirdiği ' Kardeş Payı Projesi' kapsamında geçtiğimiz günlerde Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla geliri zihinsel engellilere ve Halep'teki çocuklara eşit miktarda dağıtılmak üzere bir etkinlik düzenlemişti. Etkinlikten 5 bin 100 TL gelir elde edildi. Manisa Zihinsel Engelleri Eğitme ve Koruma Derneği Başkanı Rabia Keskin, elde edilen 2 bin 550 TL'yi Halep'teki çocuklara gönderilmek üzere Manisa İHH Derneği Başkanı Necmettin Okumuş'a teslim etti. Teslim edilen para Halep'teki bir okulun yakıtı ihtiyacı için kullanılacak.

Başkan Keskin, Suriye'de, Halep'te yaşananların ortada olduğunu belirterek, bundan dolayı böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Keskin, Kardeş Payı Projesi kapsamında elde edilen gelirin yarısını Halep'e gönderdiklerini belirtti. Keskin, "Ufak bir miktar olsa da eğitime katkımız olacağı için biraz daha mutlu olduk" dedi.

Manisa İHH Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, teslim edilen parayı Halep'teki bir okulun yakıt ihtiyacını gidermek için kullanacaklarını belirterek, derneğe desteklerinden dolayı teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kardeş Payı Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title