Haberler

Karbartınder'den Aksoy'a Ziyaret

KarBartınDer (Karabük Bartınlılar Derneği) Başkanı İsmail Hakkı Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

KarBartınDer ( Karabük Bartınlılar Derneği) Başkanı İsmail Hakkı Demir ve yeni yönetim kurulu üyeleri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u ziyaret etti.

Kongre sonrası oluşan yeni yönetim ile birlikte Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'u ziyaret eden Bartınlılar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Demir, "KarBartınDer olarak Karabük'ü elimizden geldiğince tanıtmaya gayret ediyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne kadar yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber aktif bir çalışma içindeyiz, bizleri kabul ettiği ve geçmişte verdiği ve yeni dönemde vereceği destekler için şimdiden teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek söze başlayan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük'ün Bartınlıların, Kastamonuluların, Çankırılıların, Boluluların ve hatta Erzurumluların da yaşadığı iyi bir Türkiye özeti olduğunu belirterek, "Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Güzel işlerde yarışırsak ahengimiz artar, zaten bu güzel ahenk Karabük'te mevcut. Daha da artarak iyilik yarışmasına devam edeceğimize inanıyorum. Bizler Safranbolu Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam ediyoruz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Başkanımıza ve Yeni yönetim kurluna teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Ziyaretin ardından KarBartınDer (Karabük Bartınlılar Derneği) Yönetimi Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy'a çeşitli hediyeler takdim etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necdet Aksoy Safranbolu Karabük Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

CHP'li belediye, göreve gelir gelmez ilçe meydanındaki bayrak anıtını kaldırdı

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! ÇİKOLATA KİSTİ NEDİR? Çikolata kisti (Endometriozis) neden olur, belirtileri neler? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 13 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title