Haberler

Karate Takımından 10 Madalya

Menteşe Belediyesi Karate Takımı Fethiye ilçesinde yapılan iller arası Karate Turnuvasından 10 madalya ile dönerek büyük bir başarıya imza attılar.


Fethiye ilçesinde 8 ile 9 Ekim tarihleri arasında yapılan İller arası Karate Turnuvasına 8 ilden 18 Kulübün 354 sporcusu katıldı. Menteşe Belediyesi Karate Takımı, 17 sporcu ile katılım gösterdiği turnuvada, 2 altın, 5 gümüş ve 3 bronz madalya kazandılar.

2 gün süren turnuvalar sonucunda, Göksu Çelik ve İrem Gül Ateş Birinci, Musa Enes Arslan, Ülkü Arife Pehlivan, Büşra Çakmak, Bilge Nur Bulut, Yağmur Akdere ve Rabia İrem Çelik İkinci olurken, Efekan Dalgıç ve Öykü Naz Elmas Üçüncü olarak toplamda 10 madalya kazandılar.

Turnuvada ayrıca Final maçında Isparta Bayan takımına son saniyede mağlup olan Menteşe Belediyesi Yıldız Bayanlar takımı, İkincilik kupasının sahibi oldular.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Karate Takımını tebrik ederek, "Kulübümüze bağlı sporcularımız, katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılar ile bizleri gururlandırıyor. Çocuklarımız ve gençlerimize imkan verildiğinde ne kadar önemli başarılara imza attıklarını görüyoruz. Sporcularımızın uluslararası turnuvalardan da madalyalar ile dönmeleri için destek vermeye devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bulut Yağmur İrem Çelik Fethiye Göksu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title