Haberler

Karatay'da "Öğrenci-veli buluşmaları" sürüyor

Güncelleme:

Karatay Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Öğrenci-veli buluşmaları" kapsamında lise öğrencileri ve aileleri sabah namazında bir araya geldi.

Karatay Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Öğrenci-veli buluşmaları" kapsamında lise öğrencileri ve aileleri sabah namazında bir araya geldi.

Karatay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve aileleri Karaaslan Kuba Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Namazın ardından öğrenciler ve ailelerine, Karatay Kent Konseyince çorba ikramı yapıldı.

Açıklamada ifadesine yer verilen Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan, "Öğrenci-veli buluşmaları"nın birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini, öğrenci ve ailelerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise öğrencilere yönelik programlar düzenleyen Karatay Kent Konseyine teşekkür etti.

"Öğrenci ve veli buluşmaları"nın güzel bir proje olduğuna değinen Kılca, şunları kaydetti:

"Gençlere yönelik böyle güzel programların yapılması büyük bir mutluluk vesilesi. Birlik ve beraberliğimize katkı olacağını bildiğimiz bu buluşmalarımız, Karatay Kent Konseyimizin öncülüğünde devam edecek. İlçemizde birlik ve beraberlik olduğu sürece gelişmek ve ilerlemek daima mümkün."

Kaynak: AA / Güncel

Sadreddin Konevi Kent Konseyi Hisarcık Karatay Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title