Haberler

Karaman Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı

Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın, 2012 Yılı Mayıs Dönemi Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Karaman İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nın, 2012 Yılı Mayıs Dönemi Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Karaman Valiliği Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya Vali Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Latif Memiş, Merkez İlçe İl Genel Meclis üyeleri ve birliğe üye köy muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Kahraman, bu tür toplantılar sayesinde tüm köy muhtarlarıyla bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Ülke nüfusumuzun belli bir bölümünün köylerde yaşadığını ve buralarda yaşayan insanların ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştıklarını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:

"Muhtarlarımız köylerinde bizlerin, devletin temsilcileridir. Her türlü sorunda vatandaş onları bulur. Gözümüz kulağımızdır. O yüzden sorumlulukları çok büyük. Muhtarlarımızın belirlediği bize ilettiği sorunlar kısa sürede çözülebilir. Bizlerin bir çok istek ve sorundan haberimiz olmayabilir. Bu toplantılar bu sorunların masaya yatırıldığı, çözüm üretildiği toplantılardır. Bildiğim kadarıyla bugün encümen üyeleri seçimi de yapılacak. Seçilecek arkadaşlarıma da başarılar diliyorum."

Daha sonra köylerle ilgili yatırım ve hizmetler görüşülerek encümen üyesi seçimi yapıldı.

Vali Yardımcısı Latif Memiş başkanlığında oluşan Birlik Encümeni'ne İl Genel Meclisi Üyesi Kerim Dereli ile Adem Kapar, Burhan Köyü Muhtarı Mustafa Yarlıbucak ve Beydilli Köyü Muhtarı Erol Öztürk seçildi.

- KARAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Süleyman Kahraman Karaman Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title