Haberler

Karadeniz'de iki Rus gemisi Bayraktar TB2 tarafından imha edildi

Güncelleme:

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken, Türk SİHA'sı Bayraktar TB2'ler çatışmaların gidişatını belirlemeye devam ediyor. Son olarak Karadeniz'de raptor tipi 2 Rus gemisi bir Bayraktar tarafından imha edildi.

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşta 68. günde de çatışmalar ve bombardımanlar sürüyor. Öte yandan BAYKAR'ın ürettiği Türk Siha'ları olan Bayraktar TB2'ler de savaşta önemli bir rol oynamaya devam ediyor.

İKİ RUS GEMİSİ BAYRAKTAR TARAFINDAN İMHA EDİLDİ

Reuters'in Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı'ndan Valeriy Zaluzhniy'den aktardığı habere göre, Karadeniz'de iki raptor tipi devriye gemisi, bir Bayraktar TB2 SİHA tarafından imha edildi.

Karadeniz'de iki Rus gemisi Bayraktar TB2 tarafından imha edildi

RUS TARAFINDAN HENÜZ AÇIKLAMA GELMEDİ

Zaluzhniy, Telegram'da paylaştığı mesajında "Bu sabaha karşı Yılan Adası yakınlarında iki Rus Raptor sınıfı gemi imha edildi" dedi. Rus tarafından konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Karadeniz'de iki Rus gemisi Bayraktar TB2 tarafından imha edildi

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ukrayna Rusya SİHA Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (7)

Vay Bay:

Sırf övünmek için abarttıkda abarttık. Bayraktarın gemi imha edebilecek ağırlık yada büyüklükde bir mühimmat taşıması mümkün değil. Videoda görünen küçük bir tekne

17
56
yanıtYanıtla
Yavuz Demirel:

Herhalde ovunecegiz,yazıyı okumadan yorum yapan sadece TÜRKİYE min Güçlenme sini istemeyen Sen ve senin gibi zavallılar Heykele Devam edin Vurulan RAPTOR Tipi Karakol botu aç incele vurabilen varsa örneğini göster.ufacuk saman dolu beyninizle yapılanları size meze etmicez.

41
7
yanıtYanıtla
Tuncay Çolakoglu:

gemi degildir o kedidir kedi .bir marifet görmeyin

7
39
yanıtYanıtla
güven Sarıaydın:

Ne namkör insanlar Ruslar olmasa açınızdan ölecek siniz Ukrayna seviciler

9
25
yanıtYanıtla
Demir Acer :

vursun bakalim

21
2
yanıtYanıtla
Cenk Erdiler:

Ukrayna başkanı: bayraktarlar savaşta belirleyici rol almadı dedi..

8
15
yanıtYanıtla
Sadık:

Maşallah Devletimize

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title