Haberler

Karacasu'da Sanat Dolu Günler Devam Ediyor

Karacasu’da bu yıl 7.si düzenlenen Afrodisias Sanat Çalıştayı kapsamında ilçeye gelen ressamlar Dandalos Hotel-Küpelioğlu Konağında eserlerini yapmaya devam ediyor.

Karacasu'da bu yıl 7.si düzenlenen Afrodisias Sanat Çalıştayı kapsamında ilçeye gelen ressamlar Dandalos Hotel-Küpelioğlu Konağında eserlerini yapmaya devam ediyor.

Afrodisias Sanat Çalıştayı'nda bu yıl ressamlar Hasan Rastgeldi, Kevser Fırıncı, Mehmet Fırıncı, Mete Sezgin, Turan Enginoğlu, Özlem Kılıç Soman, Nilüfer Alper, Ufuk Uzman Yılmaz yer alıyor. Ressamların çalıştay boyunca yaptıkları ürünler Kasım ayı içerisinde Afrodisias Sanat Merkezinde önceki çalıştaydaki resimlerden bir seçki yapılarak sergilenecek.

AFRODİSİAS BÜYÜLÜYOR

Karacasu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küpelioğlu, sanatçılarla tanışmak, farklı sanatçıların sanat anlayışlarını kavrayarak kültürel bir zenginlik yaratmak için bu çalıştayı düzenlediklerini kaydederken bu çalıştayın aynı zamanda Karacasu'nun tanıtımında önemli bir rol oynadığını dile getirdi. Etkinliğin organizatörlerinden Ufuk Uzman Yılmaz, "Karacasu çok doğal bir yer. Afrodisias büyüleyen bir antik kent. Dilerim daha nice kez gelebilirim. Çünkü daha keşfedilecek birçok değeri var" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Fırıncı Karacasu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title