Haberler

Karacabey'de Emektar Bakkallara Plaket Töreni

Karacabey Belediyesi, ilçede bakkallık yaparak senelerdir ilçe halkına hizmet veren esnafları ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan'ın makamında gerçekleşen törende, Bakkallar Bayiiler ve Büfeciler Esnaf Odasına kayıtlı olan ve mesleklerinde belirli bir süreyi tamamlayan Hamza Dilek, Ayhan Kutku, Beytullah Akıncı, Adil Turhan, İsmail Selten, Hüseyin Türlin, Sinan Yılmaz, Orhan Özkan, Recep Çakır, Atilla Yalın, Mustafa Erdim, İsmail Altıparmak, Alaaddin Saygısever ve Bekir Genç'e Karacabey halkı adına plaket verildi.

Özkan, burada yaptığı konuşmada Karacabey Belediyesi olarak ilçeye değer katan, çeşitli meslek guruplarında uzun yıllar faaliyet gösteren hemşehrilere Karacabey halkı adına Karacabey Belediyesi olarak plaket takdim ettiklerini söyledi.

İlçe ekonomisine ve istihdama, hemşehrilere yaptıkları faaliyetlerden dolayı esnafları plaketle onore ettiklerini belirten Özkan, "Bakkallar Bayiiler ve Büfeciler Esnaf Odasına kayıtlı üyelere Karacabey halkı adına bu plaketleri takdim ediyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Özkan'a teşekkür eden Bakkallar Bayiiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Altıparmak da "Bu plaketler esnafımıza verilen değeri gösteriyor. Bu jest benim için çok önemliydi." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Karacabey Belediyesi Orhan Özkan Ali Özkan Yalın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title