Haberler

Karacabey Belediyespor Kulüp Satın Aldı 3'üncü Lig'e Çıktı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen Karacabey Belediyespor'un 3'üncü Lig"de mücadele eden Bursa Nilüferspor'u satın aldığını açıkladı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselen Karacabey Belediyespor'un 3'üncü Lig"de mücadele eden Bursa Nilüferspor'u satın aldığını açıkladı.

Bursa Nilüferspor'un adını Karacabey Belediyespor olarak değiştirerek Türkiye 3'üncü Ligi'nde mücadele edeceklerini söyleyen Ak Partili Ali Özkan, Karacabey Belediyespor'un kendin dinamikleri ve işadamlarının devreye girmesi ile Bursa Nilüferspor'u satın aldığını söylerken şöyle devam etti:

"Bursa Nilüferspor'un Kulüp başkanı olan Ahmet Balaban'la görüşüp konuştuk. Anlaşmayı da yaptık. Böylece biz önümüzdeki sezon 3'üncü Lig'de mücadele edeceğiz. Bursa Nilüferspor'da Bal Liginde oynayacak." dedi.

Karacabey Belediyespor'un kendi sahasında 5000 seyirci karşısında oynadığını deplasman maçlarına ise 1500 taraftarının söyleyen Özkan, takımlarının 3'üncü Lig'de de çok güzel sonuçlar alacağına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Nilüferspor Ali Özkan Karacabey Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title