Haberler

Kar ve Aydın Yeşil Mahalle Esnaflarını Ziyaret Etti

MHP Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın Yeşil Mahalle’de bulunan esnafları ziyaret ettiler.

MHP Karabük Milletvekili adayları Dr. Adem Kar ve Osman Aydın Yeşil Mahalle'de bulunan esnafları ziyaret ettiler.

Genellikle oto yıkama, ikinci el araba alım satımı ve yedek parça satıcılarından oluşan Yeşil Mahalle'deki esnaflar MHP milletvekili adaylarına sıkıntılarını anlattılar.

Yeşil Mahalle esnaf ziyaretleri sonrası kısa bir seçim çalışması değerlendirmesi yapan MHP Milletvekili adayı Dr. Adem Kar " Her gittiğimiz yerde her ziyarette yoğun ilgi ile karşılanıyoruz. Seçmenlerimiz 1 Kasım tarihini merakla bekliyorlar. Sıkıntılarının, ülke sorunlarının Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarında sona ereceğini söylüyorlar. Allah'ın izni ile 1 Kasım tarihinde tek başımıza iktidara gelerek üzerine ölü toprağı serpilmiş Karabük'ümüzü yeniden canlandıracağız. Bizler seçim çalışmalarına başladığımız günden bugüne kadar halkımıza, esnaflarımıza bu ülkenin MHP iktidarına neden ihtiyacı olduğunu anlatıyoruz. Bizlerinde milletvekili olarak Ankara'ya gitmemiz halinde Karabük'e neler yapılabileceğimizi seçmenlerimizle paylaşıyoruz. Seçim gününe kadar da anlatmaya devam edeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adem Kar Karabük Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title