Haberler

    Kapadokya'da sıcak hava balonu firmaları öğrencilere tablet hediye etti

    Güncelleme:

    Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü öncülüğünde Kapadokya bölgesinde faaliyet gösteren sıcak hava balon firmaları tarafından uzaktan eğitim gören öğrencilere 100 adet tablet hediye edildi.

    Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü öncülüğünde Kapadokya bölgesinde faaliyet gösteren sıcak hava balon firmaları uzaktan eğitim gören ancak maddi durumu olmayan öğrencilere iletilmek üzere 100 tableti Nevşehir Valiliğini teslim etti. Devir teslim törenine katılan Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici açıklamasında "100 adet tableti bölgede faaliyet gösteren balon firması temsilcileri ile birlikte Nevşehir Valiliğimize teslim ediyoruz" dedi. Kesici, "Bizim bu bölgede çalışan bu bölgede iş yapan baloncu arkadaşlarımızın bölgemize bir katkısı olsun, çocuklarımıza gençlerimize bir katkısı olsun amacıyla dernek başkanı arkadaşlarımız ile istişare ettik. Balon sektörümüzün temsilcileri ger bir balon firması ile görüşmesinin ardından 100 adet tabletimizi arkadaşlarımızın katkısıyla Nevşehir Valiliğimize ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere teslim ediyoruz" diye konuştu.

    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'de burada yaptığı konuşmada "Bugün balon turizmcileri tarafından alacağımız 100 tableti en kısa sürede öğrencilerimize ulaştıracağız" dedi. Vali Becel, "Bugün yine güzel bir etkinlikle karşınızda olduğumu ifade etmek isterim. Bu hafta özellikle uzaktan eğitim gören çocuklarımız için güzel bir hafta oldu. Bugünde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü öncülüğünde burada faaliyet gösteren balon firmalarının uzaktan eğitim gören öğrencilerimize yapacakları tablet bağışı için bir araya geldik. Hepinizin bildiği gibi geçen sene ikinci dönem ve bu sene birinci dönemde yüz yüze geçtiğimiz kısa bir süre oldu ama çoğunlukla uzaktan eğitime devam ediliyor. İkinci yarıyılın başına kadar devam edecek. Bu süreçte evlatlarımızın bilgisayar ve tablet ihtiyaçları ortaya çıktı. ve tüm Türkiye'de olduğu gibi Türk insanının yüce gönüllülüğü burada da ortaya çıktı. Herkes kendi gücü nispetinde bu sürece destek vermeye gayret gösteriyor. Nevşehir'de bunun güzel örneklerini veriyor. Bizi çok mutlu ediyor. Bugün alacağımız 100 tableti öğrencilerimize en kısa sürede ileteceğiz" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Tourism Today / Magazin

    Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Kapadokya Nevşehir Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title