Haberler

Zahir Kandaşoğlu'ndan Tuşba Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Tuşba Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Tuşba Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti.

Kandaşoğlu, Tuşba Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Yıldırım'ı ve bazı mahalle muhtarlarını makamında ziyaret ederek bundan sonraki süreçte desteklerini beklediklerini söyleyerek, dilek ve temennilerini iletti. AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, meclise gitmesi halinde Van'ın ekonomik ve diğer alandaki bütün sorunlarının takipçisi olacağını ve sorunları çözmek için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini söyledi. Kandaşoğlu, muhtarları da çok önemsediklerini belirterek, mahallelerde yaşanan sorunları ise muhtarlarla yapacağı ikili görüşmelerle çözüme kavuşturacağını ifade etti.

Tuşba Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Yıldırım ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Zahir Kandaşoğlu'nu bundan sonraki süreçte milletvekili olarak mecliste Van halkının sesi olarak görmek istediklerini söyledi. Başkan Yıldırım ve bazı mahalle muhtarları bundan sonraki süreçte Kandaşoğlu'na olan desteklerinin devam edeceğini belirterek, "Biz inanıyoruz ki yarın Zahir Kandaşoğlu Tuşba ilçesindeki mahallelerde oluşan sorunlara el atarsa bir hafta içerisinde bütün sorunları çözeceğine inanıyoruz. Gerçekten onda bu kapasite, bu cesaret var. Bu halka iyi hizmet yapacağına inanıyoruz. Biz ruhumuz kadar sizin kazanmanızı istiyoruz. Sizi cani gönülden destekliyoruz. Bugün canımızı isteseniz sizin için seve seve vermeye hazırız. İnşallah bundan sonraki süreçte sizi mecliste görmek istiyoruz. Çünkü Van'ın sorunlarını gerçek anlamda çözüme kavuşturacak bir kişiliğe ihtiyacımız var. Bu kişilikte sizde mevcuttur. Bundan sonraki süreçte bizim üzerimize de bir şey düşerse yapmaya hazırız. Daha önceki süreçte de Van'da ciddi hizmetler yaptınız. Bundan sonraki süreçte de yapacağınızdan hiçbir kuşkumuz yok. Bundan sonra size başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ziyarette Abdurrahman Gazi Mahalle Muhtarı İsa Öznur, Altıntepe Mahalle Muhtarı Umut Kızıltaş, Mermit Mahalle Muhtarı M. Emir Mermit, Şemsibey Mahalle Muhtarı Nadir Aydoğmuş, Çitören Mahallesi Mustafa Abalı, Akçift Mahalle Muhtarı Halis Eryiğit, Akçaören Mahalle Muhtarı Yusuf Bucağ, Aşit Mahalle Muhtarı Nayif Gökeş ve Şahgeldi Mahalle Muhtarı Fevzi Irgat da hazır bulundu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zahir Kandaşoğlu Ak Parti Tuşba Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title