Haberler

Kan donduran cinayet! Sevgilisinin 6 yaşındaki kızını duvara vurarak öldürdü, annesi cinsel istismarı itiraf etti

Güncelleme:

Çanakkale'de Çağlar Karakılıç, birlikte yaşadığı Sultan Bulut'un 6 yaşındaki kızı Funda'nın kafasını duvara çarptı. Kızının bayıldığını gören anne, Funda'yı duş aldırıp yatırdı. Funda'nın öleceğini anlayan Karakılıç, "Çocuğa alkol verdim, uyuması lazım" deyip evden ayrıldı. Olayı öğrenen Funda'nın babası durumu ekiplere haber vermesiyle, kızın günler önce öldüğü anlaşıldı. Karakılıç tutuklandı, ifadesi alınan anne sevgilisinin çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu da itiraf etti.

Çanakkale'de yaşanan kan donduran olayda, 5 yıl önce Adıyaman'da eşini uğradığı bıçaklı saldırı sonucu kaybeden Sultan Bulut (27), geçen yıl internette tanıştığı Çağlar Karakılıç ile arkadaşlık kurdu. Sabah'ın haberi göre Bulut, yanına kızları E.B. (4) ve Funda Bulut'u (6) da alıp Çanakkale'ye taşındı. Genç kadın, Çağlar Karakılıç ile birlikte Kepez'de kiraladıkları bir evde yaşamaya başladı.

KÜÇÜK KIZIN KAFASINI DEFALARCA DUVARA ÇARPMIŞ

Kuryelik yapan Karakılıç, 21 Mayıs 2021'de evde henüz belirlenmeyen bir nedenle Sultan Bulut ile kavga etti. Karakılıç, daha sonra annelerini kurtarmaya çalışan iki kız çocuğunu da dövmeye başladı. Gözü dönmüş adam, 6 yaşındaki Funda Bulut'un kafasını defalarca duvara çarptı. Küçük kız bilincini kaybedince, anne Sultan Bulut duş aldırıp yatağa yatırdı.

Kan donduran cinayet! Sevgilisinin 6 yaşındaki kızını duvara vurarak öldürdü, cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı

KIZIN ALKOL ALIP UYUMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞ

Funda Bulut'un her geçen gün fenalaştığını fark eden Çağlar Karakılıç, 10 Haziran'da çocuğun öldüğünü fark etti. Anne Sultan Bulut'a bir doktorla görüştüğünü ve çocuğa alkol verip, uyuması gerektiğini, uyanırsa kalp krizi geçireceğini söyleyerek evden ayrıldı.

''ÇAĞLAR'I KAYBETTİK, BAŞININ ÇARESİNE BAK''

Kırklareli Demirköy'de deniz kenarında çadır kuran Karakılıç, bir süre sonra kendi telefonundan dayısı gibi davranarak Sultan Bulut'a mesaj attı. Mesajda "Çağlar'ı trafik kazasında kaybettik. Bundan sonra başının çaresine bakman gerek. Ben dayısıyım" yazan Karakılıç, yurt dışına kaçmak için hazırlık yapmaya başladı. Durumdan şüphelenen anne Sultan Bulut, mesajın ardından kızı Funda'yı uyandırmaya çalıştı.

Kan donduran cinayet! Sevgilisinin 6 yaşındaki kızını duvara vurarak öldürdü, cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı

ANNEDEN CİNSEL İSTİSMAR İTİRAFI

Kızının hareketsiz olduğunu gören Bulut, Adıyaman'da yaşayan babasına durumu haber verdi. Bulut'un babası Mahmut B., Adıyaman'dan Çanakkale'ye geldi. Durumu öğrenir öğrenmez de hemen polise bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, küçük çocuğun günler önce öldüğünü belirledi. Sultan Bulut gözaltına alındı. Genç kadın, Çağlar Karakılıç'ın çocuklarına cinsel istismarda bulunduğunu da itiraf etti.

HER İKİSİ DE TUTUKLANDI

Olaydan sonra harekete geçen ekipler, Kırklareli'ne gittiği tespit edilen Çağlar Karakılıç'ı çaldığı motosikletle birlikte deniz kenarındaki bir çadırda yakaladı. Çanakkale'ye getirilen Karakılıç, suçunu itiraf etti. Karakılıç ile anne Sultan Bulut tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500

Yorumlar (8)

kumkum :

bu yaratıkları işkence ederek öldürün lütfen

203
4
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Evlen ayrıl sonra hemen sevgili yap vs kardeşim çocuğun varsa o çocuk büyüyene kadar hayatına kimseyi sokma , ne var anlamıyorum erkek için de kadın içinde bu geçerli , olan çocuğa oluyor yazık

162
6
yanıtYanıtla
Samet Hamza:

Ben mecburmuyum böyle bisliklerle dünyayı paylaşmaya

116
1
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

İdam

106
4
yanıtYanıtla
Samet Hamza:

Hayvan diyecem hayvan benden davacı olur seytan desem onun bile aklına gelmez bu kadar vicdansizlik arkadaş idam hemen idam bunlardan vatana millete ne hayır gelir

89
1
yanıtYanıtla
Serdar Akdeniz:

istismardan bile haberi varmış ve o yaratıkla yaşamaya devam etmiş.. ahh ulan dünya...

80
0
yanıtYanıtla
Gün Günde:

Lânet olsun size...hemen ölmeyin sürünerek acı çekerek can verin inşaallah...

71
5
yanıtYanıtla
mehmet ay:

göğsüm daralıyor yüreğim yanıyor olan yine bebeklere oldu : (

25
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title