Haberler

Kamyon Kasasındaki 3 Aylık Bebek Kazada Öldü

Niğde'de kaza yapan patates yüklü kamyonun kasasında bulunanlardan 3 aylık Azad Deveci yaşamını yitirdi, 11 kişi de yaralandı.

Niğde'de kaza yapan patates yüklü kamyonun kasasında bulunanlardan 3 aylık Azad Deveci yaşamını yitirdi, 11 kişi de yaralandı.

Kaza, Çiftlik İlçesi'ne bağlı Divarlı Beldesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Divarlı Beldesi'ndeki bir depodan patates yüklenen 46 yaşındaki Metin D. yönetimindeki 51 HE 487 plakalı kamyon, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak Aksaray- Çiftlik Karayolu'nda takla attı. Kazada, kamyon sürücüsü ve kamyon kasasındaki 2 aileden 12 kişi etrafa savruldu.

3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Kazada, kamyon kasasında bulunan 3 aylık Azad Deveci yaşamını yitirdi. Yaralanan şoför Metin D. ile kamyonun kasasındaki Nurgül D., Arda D., Yiğit D., Menekşe D., Nida D., Güllü D., Gülnihal Y., Bergen Y., Zümra Y. ve Gülden Y. olay yerine gelen çok sayıda ambulansla, Çiftlik ve Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 3'ünün hayati tehlikeyi atlatamadığı ve yoğun bakımda tutulduğu bildirildi. - Niğde

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Divarlı Bebek Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title