Haberler

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Özel bir hastanede Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan 50 yaşındaki Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Özel bir hastanede görevini sürdürdüğü esnada Kovid-19'a yakalanan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, vefat etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu izole oldu. Daha sonra hastaneye yatırılan Çağlı, 8 Ekim'de yoğun bakım ünitesine alındı ve sonrasında solunum cihazına bağlandı. Uzun süre yoğun bakımda kalan 50 yaşındaki Prof. Dr. Çağlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

ALANINDA İLK KEZ UYGULANAN TEKNİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı'nın hakemli heyetlerden onaylı birçok makalesi ve alanında ilk kez uygulanan teknikler ile gerçekleştirdiği çok sayıda ameliyat işlemi vardı. Ünlü profesör 2019 yılında İPAH hastasına uyguladığı ameliyat tekniğinin, dünyada ilk kullanıldığı vaka olduğunu belirtmişti.

Prof. Dr. Çağlı, 16 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Elvankent Söğüt Camii'nden kılınacak cenaze namazından sonra Elvan Mezarlığı'nda defnedilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (22)

melike:

çok çok üzücü böyle değerler kolaymı yetişiyor bir virüsten hayatlar soluyor ALLAH yakınlarına sabırlar versin ruhu şad olsun mekanı cennet olsun

6
1
yanıtYanıtla
Elf:

Yanlislikla eksi puanlamisim . Arti vermek istemistim. Yanlis anlasilmasin lutfen . Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

yanıt3
yanıt0
Çiğdem:

Hocam, yolunuz ışık olsun.

5
1
yanıtYanıtla
Erdi:

Allah rahmet eylesin. Maske takmayıp kuralları ihlal eden hastalanınca da koşa koşa hastaneye giden kim varsa Allah a havale ediyorum. Hakkım varsa da helal asla helal etmiyorum. Allah bu zor günleri atlatmak için canını dişine takıp canla başla çalışan herkesten razı olsun

3
0
yanıtYanıtla
süleyman:

ALLAH rahmet eylesin bu insanlar kolay yet, işmiyor lakin çok basit bir şekilde ölüyor. . . . Elbet RABBİM daha iyisini bilir. . .

0
1
yanıtYanıtla
Atiye:

Allah rahmet eylesin yattigi yer nur olsun

1
0
yanıtYanıtla
osman:

Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti tarifi yok mekanı cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
Gulsum:

Mekanın cennet olsun ins ameliyatımı basariyla yaptı bana nefes oldun ..ama siz nefessiz kaldınız????

0
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Halime:

Türkiye için, insanlık için büyük bir kayıp.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title