Haberler

Kalp Krizinden Ölen Kahramanmaraş Müftüsü İçin Tören

KAHRAMANMARAŞ'ta, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İl Müftüsü 63 yaşındaki Muhammet Gevher'in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Düzce'ye gönderildi.

KAHRAMANMARAŞ'ta, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İl Müftüsü 63 yaşındaki Muhammet Gevher'in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Düzce'ye gönderildi.

Gaziler Günü nedeniyle dün düzenlenen törene giderken yolda fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Muhammet Gevher için sabah saatlerinde Ulu Cami'de tören düzenlendi. Törene; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutan Vekili Albay Bayram Ölçücüoğlu, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Timuçin Alper, Adıyaman Müftüsü Ali Öztürkçü, Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik, Hatay Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, din adamları, Gevher'in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılanlar, Gevher'in gözyaşı döken oğlu Faruk Gevher'e başsağlığı dileyip taziyelerini iletti.

Gevher'in özgeçmişinin okunmasının ardından konuşan kendisi de emekli müftü olan Ak Parti Milletvekili İmran Kılıç, kentteki Kuran Eğitim Merkezi'ne Muhammet Gevher'in isminin verileceğini belirterek, "Hocamız rabbine yürüdü. Kendisi Kuran adamıydı. İlimizde 5 yıl din, Kuran hizmeti yaptı. Ben de bir dönem kendisiyle çalıştım. Ben onda kardeşliği, dostluğu gördüm. Rabbim kendisine yardımcı olsun. Ailesine sabırlar diliyorum" dedi.

Evli ve 5 çocuk babası Muhammet Gevher'in cenazesi, emekli müftü Ali Maraşlıgil tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından helallik alındıktan sonra toprağa verilmek üzere dualarla memleketi Düzce'ye gönderildi.

- Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş İmran Kılıç AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title