Haberler

Kale Endüstri Holding Çalışanları Tiyatro Sahnesinde

Güncelleme:

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Departmanı öncülüğünde kurulan Kale Tiyatro Kulübü Asma Kilit, ilk iki oyununu sahneye koydu.

Turgut Özakman tarafından yazılan ve İkinci Meşrutiyet'in arifesinde, Sultan Abdülhamid'in istibdadının son dönemlerinde geçen 'Fehim Paşa Konağı' oyunlarından elde edilen gelirin tamamı ile Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın (KAÇUV) projeleri desteklenecek. İlki İstanbul Kocasinan Kültür Merkezi'nde, ikincisi Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda sergilenen oyunlara Kale çalışanları ve aileleri geniş katılım gösterdi.

Kale Endüstri Holding İnsan Kaynakları Departmanı öncülüğünde tiyatroya gönül veren 15 çalışan ile kurulan Kale Tiyatro Kulübü Asma Kilit, ilk oyunu 'Fehim Paşa Konağı' ile izleyici ile buluştu. Ünlü yazar Turgut Özakman tarafından kaleme alınan ve 2. Meşrutiyet'in hemen öncesinde Sultan Abdülhamid'in son dönemlerini konu alan oyun, seyircilerden büyük beğeni topladı.

Gelirin tamamı ile Kanserli Çocuklara Umut Vakfı projeleri desteklenecek

İlk gösterimi İstanbul Kocasinan Kültür Merkezi'nde, ikinci gösterimi ise Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen oyunlardan elde edilen tüm gelirle, maddi sorunları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar için uygun tedavi ortamını yaratmak ve kanserle mücadelede çocuklar için psikolojik destek sağlamak amacıyla kurulan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı'nın (KAÇUV) projeleri desteklenecek.

Kale Endüstri Holding

Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979'da İstanbul Güngören'deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye'nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği "İhracatın Yıldızları Ödülleri"nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Bu başarısıyla Rusya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde pazar payını % 10'ların üstüne çıkarmıştır. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'da tercih edilen marka haline gelerek, kilit sektöründe dünyanın en büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda, üreticilere rakip olmayı başarmıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgut Özakman Kocasinan İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title