Haberler

Kahveciler Odasında 'Birol Şenkal' Dönemi

Nazilli Kahveciler Odası olağan kongresinde başkanlık için yarışan 12 yıllık Başkan Durmuş Çiçek, 56 oy farkla koltuğunu Birol Şenkal’a kaptırdı.

Nazilli Kahveciler Odası olağan kongresinde başkanlık için yarışan 12 yıllık Başkan Durmuş Çiçek, 56 oy farkla koltuğunu Birol Şenkal'a kaptırdı.

Nazilli Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda yapılan Kahveciler Odası olağan genel kurulunda seçime mevcut Başkan Durmuş Çiçek yeşil liste, Birol Şenkal ise kırmızı liste ile girdi. Nazilli'de faaliyet gösteren odaların başkan ve temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği seçime AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar katılarak başarılar dilerken, 478 delegesi olan Nazilli Kahveciler Odası seçiminde 3'ü geçersiz 423 oy kullanıldı. Yeşil listeli mevcut başkan Durmuş Çiçek 182 oy alırken, kırmızı listeli Birol Şenkal ise 238 oyla odanın yeni başkanı oldu. 12 yıldır başkanlık görevini sürdüren Durmuş Çiçek yeni başkanı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Seçim kurulunun oy sayma işlemi devam ederken Başkanlığını kutlayan yeni oda Başkanı Birol Şenkal, önce yönetim kurulu üyelerini ardından ise kendisine destek veren delegeleriyle tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Hizmet yarışında yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Başkan Şenkal, oda üyelerinin menfaati için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Tebrik töreninin ardından sokağa çıkan yeni yönetim ve delegeler davul-zurna eşliğinde çiseleyen yağmura rağmen harmandalı oynayarak zaferlerini kutladı.

ŞENKAL'IN YÖNETİMİ

Birol Şenkal başkanlığındaki Kahveciler Odası yönetim kurulunda Mustafa Kaner, Selahattin Yıldız, Vedat Akdağ, Veysel İşlek, Mehmet Güler ve Ayhan Yıldız yer aldı. Ayrıca Şenkal döneminin denetim kurulunda ise Levent Ulutaş, Hasan Sümer ve Memiş Yıldız yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Yıldız Ak Parti Nazilli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title