Haberler

Kağıthane'de korkunç olay! Ev arkadaşının boğazını kesti

Güncelleme:

Kağıthane'de iki ev arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Olayda bir genç ev arkadaşının boğazını kesti.

İstanbul Kağıthane'de beraber kalan iki ev arkadaşı arasında çıkan kavgada kan döküldü. Boğazından ve göğsünden arkadaşını bıçaklayan zanlı ortadan kaybolurken, yaralı hastaneye kaldırıldı. Evin içinde başlayıp sokağa taşan kavgada her yer kan gölüne döndü.

ÖNCE GÖĞSÜNDEN SONRA BOĞAZINDAN YARALADI

Olay, '19.00' sıralarında Kağıthane Akçay sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. ile ev arkadaşı henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladılar. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. İsmi öğrenilemeyen şüpheli, eline aldığı ekmek bıçağıyla H.D. isimli arkadaşına saldırmaya başladı. Şüpheli, ev arkadaşını önce göğsünden daha sonra boğazından bıçaklayarak evden uzaklaştı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan H.D. kendisi dışarıya attı.

KOMŞULAR KANLAR İÇİNDE BULDU

Yaşanan olay sonrası sokakta komşularının kanlar içinde yattığını gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa bir sürede olay yerine gelen ekipler, yoğun kan kaybeden H.D.'yi Şişli Etfal Hastanesine kaldırdı. Hastanede müdahale edilen H.D.'nin hayati tehlikesi olmadığı ancak boğazında ve göğsünde bıçak yaraları olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, şüpheli ev arkadaşını yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (26)

Vaiz’e Hayriye:

oplumda eğitimsizlik had safhaya ulaşmıştır diyanete çok büyük görev düşüyor,,,toplumun huzurunu sağlamak onların birinci görevleridir,,,çünkü onların işi çok az ve hafiftir,,günde beş vakit namazın süresi toplam 1’5 saat yapar,geri kalan boş zamanlarında insanları egitmek onların görevi olmalıdır,,aksitakdirde aldıkları maaşın hesabını Allaha veremezler

17
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Aynen Katılıyorum.

yanıt6
yanıt1
Feyza:

Çok İsabetli Bir Yorum.

yanıt6
yanıt0
Müftü Dede:

Yorumunuz çok yerinde ve mükemmel anlatım.

yanıt8
yanıt1
Aleyna:

Helal olsun.

yanıt4
yanıt0
Hoca:

Ekonomimiz çok iyi.

14
4
yanıtYanıtla
Gezegen:

Hapisane. . . . . kisa süre sonra AF. . . . . . sonra hayata devam. . . . . . bu durumda neler yapilmaz kin. . . . . Eskiya ülkesi olduk. . . . . .

12
2
yanıtYanıtla
Adana:

Nede olasın senede bir af çıkıyor ve şartlı tahliye indirimler vs herkes artık ülkede adalet olmadığını bildiği için önüne gelen insan öldürüyor

10
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

İnsanların psikoloji iyi durumda değil. tartışma dönemi sona eriyor artık en ufak mevzularda bile cinayetler işlenmeye başlandı. bu olayların tek suçlusu devlettir. İdam ve korkutucu caydırıcı cezalar gelmedikçe bu tür haberleri okumaya devam edeceğiz.

10
1
yanıtYanıtla
OoOoO:

dizilerin etkisi bu işte. çükür. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. Bizim Hikaye.

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title