Haberler

Okul Bahçesinde Korkunç Ölüm! Kafasına Demir Korkuluk Saplanan Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Oyun oynamak için girdiği okulun bahçesinde oynarken devrilen korkuluğun sivri ucu başına saplanan 3 yaşındaki Mustafa, hayatını kaybetti. Haberi alan aile, sinir krizi geçirdi.

Şanlıurfa'da oyun oynamak için girdiği okulun bahçesinde üzerine demir korkuluk devrilen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

3 YAŞINDAKİ MUSTAFA KORKULUKLARIN ARASINDAN BAHÇEYE GİRDİ

Olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli Mahallesi'nde bulunan Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yaşandı. İddiaya göre 3 yaşındaki Muhammed Mustafa Aslan, oyun oynamak için okulun demir korkuluklarının arasındaki boşluktan bahçeye girdi.

KORKULUĞUN SİVRİ UCU BAŞINA SAPLANDI

Duvar dibinde oyun oynayan çocuğun üzerine demir korkuluk devrildi. Korkulukların sivri ucu başına saplanan çocuk ağır yaralandı. Çocuğunun demir korkuluğun altında kaldığını gören baba Mustafa Aslan koşarak demir korkulukların altından çıkartmaya çalıştı.

MİNİK MUSTAFA KURTARILAMADI

Çevredekilerin de yardımıyla çıkartılan küçük çocuk, özel bir araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahale edilen çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ceset, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna götürülürken sinir krizi geçiren anne ve babaya ise hastanede sakinleştirici iğne yapıldı.

MAHALLELİ: ÖNEM ALINSIN

Çocuğun ölümünün ardından mahalle sakinleri demir korkulukların telle bağlandığını iddia etti. Demir korkulukların her an düşecekmiş gibi sallandığını iddia eden vatandaşlar, tepki gösterdi. Çocukların sürekli okul bahçesine girip oyun oynadığını belirten vatandaşlar, önlem alınmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayhan Şahenk Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

GS:

BEN ANLAMIYORUM 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK NASIL TEK BAŞINA BIRAKILR. .

4
0
yanıtYanıtla
Mavikurt:

Bu nasıl korkuluk arkadaş ucu ok gibi. . Okul korkuluğu böyle mi olur.

1
1
yanıtYanıtla
...:

kıyamam ya Allah bilir nasıl acı çeke çeke öldü . . :(

2
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah ailesine sabır versin çok acı bir durum. Bence o korkuluğu oraya monte eden kişi ve sorumluları cezalandırmak lazım yeteri kadar sağlam yapmadıkları için, insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

2
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

Neyin önlemini alacaklar ey mahalle sakinleri ??? Demir korkulukları siz kırıyorsunuz ve o yavrucakları siz sokağa salıyorsunuz. Günahı sizin boynunuza. Ulan 3 yaşındaki çocuğun tek başına okul bahçesinde ne işi var biri bunu açıklasın. Doğurmakla na baba olunmuyor. Allah ıslah etsin akıl fikir versin size. O yavrucağın günahı boynunuza :(((((

1
0
yanıtYanıtla
hattari hanzo:

BU TİP OLAY NE İLK NE DE SON BELEDİYELER DENETLEME YAPIP DUVARLARDA TEHLİKE ARZ EDEN BU ŞEKİL KORKULUKLARI KALDIRTMALI MİLLET ARSIZ UTANMASALAR BU KORKULUKLARA CERYANDA VERECEK

1
0
yanıtYanıtla
asdas:

3 yaşındaki çocuğun tek başına orada ne işi var doğurup doğurup kendi haline bırakıyor sorunsuz ebeveynler. Evlat hasreti çeken o kadar aile varken bunlar saldım çayıra mevlam kayıra kafasıyla hareket ediyor

0
0
yanıtYanıtla
Kayseri:

Sorumlu milli egitimdir denetleme onlarin isi böyle bir olay cinayettir en tepede kim varsa sorumlu odur askerdede böyle deyilmi Avrupada bunun adi cinayettir bana görede öyle

0
0
yanıtYanıtla
ds:

mesele 3 yaşındaki değil yetişkin büyük çocuk da olabilirdi. Demir korkuluk yapılması ok mızrak uçlu olması tehlikeli ne diye yapılır anlamıyorum, ve okul çocuklara ait biryer, büyüklerin okul bahçe güvenliğini tedbirini alması gerekir.

0
0
yanıtYanıtla
Ecce:

3 yaşindaki çocuk tek başina nasil sokaga birakilir.Allah sabir versin ailesine cok aci.Baska cocukta olabilir tehlikeli bir durum...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title