Haberler

Kadıköy'de restoranda dehşet saçan şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı: Silahın patlayacağını bilmiyordum

Güncelleme:

Kadıköy'de bir mekanda yemek yedikleri sırada kız arkadaşının kafasına silahla ateş ederek yaralayan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şüpheli, "Bir anlık sinirle tabancayı korkutma amaçlı kafa hizasında sıktım. Silahın patlayacağını bilmiyordum" diyerek kendini savundu. Polis ekiplerince ifadesi alınan kadın ise, "Masada sürekli 'sana hiçbir zaman zarar vermeyeceğim' şeklinde konuşuyordu. Olay anı nasıl oldu net hatırlamıyorum. Geçmişte de kendisi hakkında birkaç kez şikayetim olmuştu.

Kadıköy'de, 12 Aralık'ta bir restoranda aralarında çıkan tartışma sonucunda kız arkadaşı Demet S.'yi silahla başından vurarak yaralayan Tolga E., gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne getirilen şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"'SANA HİÇBİR ZAMAN ZARAR VERMEYECEĞİM' DİYORDU"

Şüpheli Tolga E. ve müşteki Demet S'nin ifadeleri ortaya çıktı. Müşteki Demet S. polis eşliğinde alınan ifadesinde, "Erkek arkadaşım Tolga E. ile aramız kıskançlık sebebiyle bozuktu. Yaklaşık 1 haftadır kendisiyle konuşmuyordum. Olay günü öğle saatlerinde beni aradı ve buluşmak istediğini söyledi. Bir mekanda buluştuk, beraber alkol aldık, yemek yedik. Masada sürekli 'sana hiçbir zaman zarar vermeyeceğim' şeklinde konuşuyordu. Üzerindeki silahı hiç fark etmedim. Olay anı nasıl oldu net hatırlamıyorum. Bana silah çektiğini hatırlamıyorum. Geçmişte de kendisi hakkında birkaç kez şikayetim olmuştu. Yaşanan olaydan dolayı Tolga E'den şikayetçiyim" dedi.

"KORKUTMA AMAÇLI KAFA HİZASINDA SIKTIM"

Şüpheli Tolga E., pazar günü Kadıköy'de bir mekanda birlikte yemek yediklerini ve alkol aldıklarını anlatarak, "Yemek esnasında bana rencide edici cümleler kullandı. Ben de sinirlendim. Bana karşı fevri konuşmalarından sonra bir anlık sinirle tabancayı korkutma amaçlı kafa hizasında sıktım. Silahın patlayacağını bilmiyordum" diyerek olayı planlayarak yapmadığını öne sürdü.

"ÇOK PİŞMANIM"

"Ben silahın ateş almayacağını düşünerek, müştekiye sinirlendiğim için korkutmak amacıyla silahı doğrulttum" diyen şüpheli, "Bir anda silah ateş aldı. O korku nedeniyle olay yerini terk ettim. O sırada polisler yakaladılar. Silah bana aittir. Ancak ben silahı müştekiye hediye etmiştim. Aynı evde kaldığımız için ben üzerime aldım. Silah el yapımı bir silahtır. Yaptığımdan çok pişmanım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

Demet AKIN:

" korkutmak amaçlı kafa hizzasında sıktım" Lafa bak be kontrol bende diyor yani sadece yaralamak isteseydim omzuna öldürmek isteseydim kalbine falan diyordur büyük ihtimal ifadesinin kalanında. Nasıl bir egoya sahip insan müsveddeleri var. Bi de pişmanım falan diyordur. Bu insanların listelendiği Bi yer olmalı hiç bir kadın bunun gibi insanlarla yaşamamalı. Diğer haberde adamın 55 suç Kaydı var sonunda 7 yerinden bıçaklamış kadını

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title