Haberler

Kabızlığa Çare Arayan Vatandaş Paspas Sapıyla Öldü

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan İbrahim G.Ö. (54) kabızlık sorunu nedeniyle 4 gün tuvalete çıkamayınca rahatsızlığını kendi yöntemleriyle çözmek istedi ve sabunlu paspas sapıyla çare arayınca rektum yırtılması nedeniyle öldü.

SOPANIN ÜSTÜNE OTURMAYA ÇALIŞTI

İddiaya göre; lavaboda bulunan paspas sapının ucunu sabunlayarak kayganlaştıran İbrahim G.Ö.(54) üzerine oturmaya çalıştı. Ayağı kaydı. Paspas sapı, makatından içeri girdi.

HAYATA VEDA ETTİ

Ağır yaralanan İbrahim G.Ö. "Rektum yırtılması" teşhisiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"KİLOLARI NEDENİYLE KAYDI"

Eşi, ifadesinde "Yüzü bembeyazdı. Tuvaletini yapmaya yardımcı olabileceği düşüncesiyle banyoda bulunan paspas sapının ucunu sabunlayarak makatından sokmuş. Bu esnada ayağı kaymış. Kilolu olmasının da etkisiyle yere düşmüş ve paspasın sopası makatından içeriye girmiş. Rektum yırtılmasından hayatını kaybetti." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Yerel Sağlık Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı soda yasaklandı mı? Beypazarı sodada bor mu var? Beypazarı açıklama yaptı mı? Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Barcelona-PSG maçı şifresiz mi? 16 Nisan 2024 Salı Yayın akışı! Bugün kanallarda ne var? Bugün hangi diziler var? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mart Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? WhatsApp uçtan uca şifreleme nedir, neden değişir? Uçtan uca şifreleme nasıl çalışır? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (51)

serdar kul:

bunu yapan bizim komşu. . . gökhan . . . . geçen duyduk. . . akşam parti vermişler evde. . . kabızlık felan hikaye. . . . . seçimde başarılı olucaz diye parti vermişler. . . 2 aile. . . bilmem anlatabildimmi. . . . . bunlar koyu chp li. . . . . sözde çağdaşlar demokratikler ya. . . . . partiyide anladınız artık. . . . . kabızlık felan hikaye

38
40
yanıtYanıtla
DOBRA DOBRA:

VALLA NE YALAN SÖYLİM SENİN YORUM DAHA MANTIKLI GELDİ !!

yanıt1
yanıt2
sinan bolat:

bunu yapan ce ha pe lidir. . . . . malum çok severler böyle şeyler yapmayı

16
37
yanıtYanıtla
AKP HUNTER:

Bırak sinan bu ayakları. 10 yıldır akp li avlıyorum. Arkadan nasıl seviyorlar bilemezsin. İntikamımı bu şekilde alıyorum ben de.

yanıt3
yanıt4
mertMobil-ANDROID:

vatan,bayrak için,tabiki AKP ye oylar

17
35
yanıtYanıtla
RiCA:

hükümet derhal, Kabizlik bakanligi kurmalidir.

31
6
yanıtYanıtla
NEYİN KAFASI:

İYİKİ BU KAFAYLA SEÇİMLERDEN ÖNCE RAHMETLİ OLMUŞ OY VERECEĞİ YERİ DÜŞÜNSENİZE

14
16
yanıtYanıtla
dilek 75:

Yazık ya keşke ölmeseydi belki hdp e verırdi

yanıt21
yanıt5
Belçika:

Mert denen eşeye seslenıyurom burada insan ölmüş sen o eşekliğinle siyaset yapıyorsun AKP kadar senın sırtına eşek semerlerı düşsün inşalah

18
7
yanıtYanıtla
...Erbaa...:

EY MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM ,KİME OY VERİRSEN VER AMA ŞU BEYNAMAZ SOLCULARDAN ( CHP VE HDP ) UZAK DURUN.... CHP HAİN HDP Yİ DESTEKLEDİ, HDP DE PKK Yİ DESTEKLEDİ ŞEHİTLER GELİYOR... CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.. HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... LÜTFEN UNUTMA..GEZİYİ,BAŞÖRTÜSÜNÜ,SAVCİMİZİ,ŞEHİT POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ UNUTMA......

11
11
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title