Haberler

Justin Bieber ile Evlenen Hailey Baldwin Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Güncelleme:

Justin Bieber ile sessiz sedasız evlenen Hailey Baldwin kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir?

24 yaşındaki Justin Bieber'la kısa bir nişanlılık döneminin ardından kimselere duyurmadan evlenen Hailey Baldwin kimdir? Hailey Baldwin kaç yaşındadır? Boyu kaçtır? İşte Justin Bieber'ın karısı hakkında tüm merak edilenler...

JUSTIN BIEBER İLE EVLENEN HAILEY BALDWIN KİMDİR?

Model, kapak kızı, sunucu ve klip mankeni olan Hailey Baldwin, 1996 yılında ABD'nin Arizona eyaletine bağlı Tucson'da dünyaya geldi.ABD'li oyuncu, yönetmen, yapımcı ve yazar Stephen Baldwin ve grafik tasarımcı Kennya Baldwin'in kızı olan Hailey, çocukluğunda eğitimini evde gördü. Doğu Hıristiyan Okulları Derneği'nde eğitim hayatına devam eden Baldwin, klasik bale'ye de gitti.

Justin Bieber ile Evlenen Hailey Baldwin Kimdir? Kaç Yaşındadır?

EN ÇEKİCİ 100 KADIN LİSTESİNE GİRDİ

New York Modellik Ajansı aracılığıyla Ford modelleri arasına katılarak modellik ve mankenlik kariyerine başlayan 21 yaşındaki Baldwin, çeşitli dergiler için modellik ve kapak kızlığı yaptı. Tatler, LOVE, V ve iD gibi dergilere çıkan 1.71 boyundaki güzel model, Maxim dergisinin 2018 yılında düzenlediği ankette En Çekici 100 Kadın listesinde ilk sırada yer almıştı.

Justin Bieber ile Evlenen Hailey Baldwin Kimdir? Kaç Yaşındadır?

MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ'NDE SUNUCULUK YAPTI

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ve Philipp Plein gibi ünlü markalar için podyumda yürüyen manken, Glamour, Marie Claire'ın kapağında da yer almıştı. Hailey Baldwin, 2015 yılında Milano'da düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde sunuculuk yaptı. Cody Simpson, Baptiste Giabiconi gibi popüler isimlerin kliplerinde rol aldı.

Justin Bieber ile Evlenen Hailey Baldwin Kimdir? Kaç Yaşındadır?Justin Bieber- Hailey Baldwin

NİŞANLANDIKLARINI BABASI DOĞRULAMIŞTI

Justin Bieber'la nişanlamasının ardından gündeme oturan ismin babası Stephen Baldwin de sosyal medya hesabından kızı Hailey'i ve Justin Bieber'i kutlayan bir mesaj yazarak olayı doğrulamıştı. Justin Bieber, Selena Gomez ile 6 yıllık ilişkisinin ardından yıldırım aşkıyla Hailey Baldwin ile nişanlanıp nikah masasına oturdu.

Justin Bieber ile Evlenen Hailey Baldwin Kimdir? Kaç Yaşındadır?Hailey Baldwin - Justin Bieber

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Stephen Baldwin Hailey Baldwin Justin Bieber Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title