Haberler

Jennifer Garner ve Ben Affleck Boşanmaktan Vazgeçti

Güncelleme:

Bir süre önce aldatma skandalı yüzünden zor günler geçiren ve boşanma kararı aldıklarını açıklayan Jennifer Garner ve Ben Affleck çifti, boşanma davasını beklemeye aldı.

Geçtiğimiz yıl 10 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklayan çift Jennifer Garner ve Ben Affleck, boşanma davasını beklemeye aldı. Çifte yakın bir kaynak, iki çocukları olan çiftin bir türlü ayrılamadıklarını doğruladı.

"JENNIFER HALA ÇOK SEVİYOR"

"Jennifer bu konuda çok kararlıydı ama birkaç hafta sonra işler değişti" açıklamasını yapan kaynak, "Jennifer Ben'i hala çok seviyor. Ancak yeniden birleşme konusunda da çok emin değil. Onun önceliği çocuklar" dedi.

"BOŞANMAYI ASLA İSTEMİYOR AMA..."

Halen birlikte yaşamaya devam eden çifte yakın bir diğer kaynak da US Weekly'e yaptığı açıklamada: "Ben'e kalsa asla ayrılmazlar. O Jen'siz yapamaz. Boşanmayı asla istemiyor ama bu konuda karar Jen'e ait" dedi.

Çocuklarıyla birlikte Avrupa tatiline çıkan çift, boşanma konusunda konuşmalarını da ertelemiş gözüküyor.

DADI KRİZİYLE PATLAK VERMİŞTİ

Garner ve Affleck çiftinin ayrılıklarının sebebi olarak Affleck'in çocukların dadısı 28 yaşındaki Christine Ouzounian ile yaşadığı gizli ilişki gösterilmişti. İddialara göre ihanete uğradığını öğrenen ve yıkılan Garner, 'hayatımın aşkı' dediği eşinden ayrılma kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Garner Ben Affleck Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

ESRA:

jennefer gibi bir kadın aldatılırmı ya hayatımda gördüğüm en sempatik ve çekici oyuncu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title