Haberler

Hayvan sevgisini abartan çift, 30 metrekarelik evde 164 köpek ile yaşıyor

Güncelleme:

Japonya'nın İzumi şehrinde bir ailenin 30 metrekarelik evde 164 köpek ile yaşadığı tespit edildi. Köpeklerin kendi pisliklerini tüketmeleri sebebiyle parazitlendikleri anlaşıldı. Vakıf sosyal medya hesabından, olayın 'bariz bir hayvan istismarı' olduğu belirtildi.

Ulusal basında çıkan haberlere göre, Şimane eyaletinin İzumi şehrinde 30 metrekarelik tek katlı evde 164 köpek ile beraber yaşayan çifti geçen ay komşuları şikayet etti.

"TÜM ZEMİN KÖPEKLERLE DOLUYDU"

Denetlemeye giden sağlık yetkilileri, tek katlı evde raf, masa aralarında lavabo, sandalye altlarında yaşayan köpeklerin zayıf vücutlarını ve parazitli ortamını gözlemledi. Olay üzerine, hayvansever vakıflardan Doubutsu Kikin yöneticilerinden Sagami Kunihisa yaptığı açıklamada, evin bahçesinin de dışkıyla kaplı olduğunu belirterek, "Tüm zemin köpeklerle doluydu ve zeminde görebileceğiniz her yer dışkıyla kaplıydı." dedi.

KÖPEKLER KENDİ PİSLİKLERİNİ YİYORDU

Köpeklerin kendi pisliklerini tüketmeleri sebebiyle parazitlendikleri anlaşıldı. Vakıf sosyal medya hesabından, olayın "bariz bir hayvan istismarı" olduğu belirtildi.

HAYVAN BAKIM EVLERİNE TESLİM EDİLECEKLER

Aile, köpekleri vakfa teslim etmeyi kabul etti. Vakıf hayvanları mikroplardan arındırarak, tıbbi yardım alabilmeleri için koruyucu hayvan bakım evlerine teslim edecek. Yerel medyada, ailenin 30-40 yıl önce sahipsiz bir köpeği teslim aldıkları, bu köpeğin zamanla ürediğini ancak masrafları sebebiyle kısırlaştıramadıkları kaydedildi.

Kaynak: AA / Dünya

Japonya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

cavit-19:

Bana pek hayvan sevgisi gibi gelmedi daha çok et üretim aşaması gibi geldi

38
3
yanıtYanıtla
ÇINAR:

İğrenç ama bu hayvanları yemek için mi orda tutuyorlar acaba. . . o taraflarda kedi köpek eti yeniyor. . . şu an yazarken bile midem bulandı , , ,

19
5
yanıtYanıtla
cahil olma:

orası japonya cin degil onlar köpek eti yemiyor .

yanıt8
yanıt2
recep:

bu tür haberleri okudukça İSLAM DİNİmin güzelliğini daha çok anlıyoruz. İslam temizliktir. Bu pislik nedir yaa.

16
4
yanıtYanıtla
AĞUSTOS 2036:

BENCE BU SEVGİNİN ALTINDA LOKANTALARA ET SERVİSİ VARDIR. . . :D

11
0
yanıtYanıtla
birce:

şimdi bu hayvan sevgisi mi

9
0
yanıtYanıtla
İNSAN:

İNSANLAR KENDİ MUTLULUGU İCİN HAYVAN BESLER SEVGİ DİY EBİR SEY YOK

5
2
yanıtYanıtla
karya:

burdaki sözde köpek severler evlerine 1 sokak köpeği almaz, petshopdan alır, sokaklara parklara pisletir, gider milletin sokağında it sürüsü besler, sokak köpekleri insanların başına bela olur. ama sözde köpekseverler için sıkıntı yok. Yetkililer de seyrediyor sadece!!!

6
1
yanıtYanıtla
Adnan:

Bu hayvanlara eziyet, ne sevgisi, işinize bakın

6
0
yanıtYanıtla
harun:

bu tür insanlar yüzünden viruste olur veba da aptalca bi davranış. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title