Haberler

Jandarma Er, Kaza Kurşunuyla Şehit Oldu (2)

Gözyaşlarıyla TOPRAĞA VERİLDİBitlis'in Tatvan İlçesi'nde arkadaşının elineki silahın kazayla ateş alması sonucu şehit olan Jandarma Er Adem Gül'ün cenazesi, uçakla memleketi Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne getirildi.

Gözyaşlarıyla TOPRAĞA VERİLDİ

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde arkadaşının elineki silahın kazayla ateş alması sonucu şehit olan Jandarma Er Adem Gül'ün cenazesi, uçakla memleketi Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne getirildi. Çorlu Havaalanı'ndan alınan şehit er Gül için, Çorlu Merkez Garaj camiinde tören düzenlendi. Törene, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, CHP Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 5'nci Kolordu ve Garnizon Komutanı Alpaslan Erdoğan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

'OĞLUMA NE OLDU'

Cenazede anne Fatma Gül, bir komutana, "Oğluma ne olmuş. Bu olay nasıl olmuş, bana anlat yavrum. Adem'e neden tetiği basmış" dedi. Olayı anlatan komutan ise, kaza ile olayın olduğunu söyledi. Bunun üzerine anne ise gözyaşlarına hakim olamadı.

BABA TABUTU BIRAKMADI

Kılınan cenaze namazının ardından şehit jandarma Er Adem Gül'ün cenazesi, askerler tarafından omuzlara alındı. Baba Yaşar Gül'de askerler ile birlikte tabutu araca kadar taşıdı. Oğlunun tabutunu son kez tutan baba, "Yavrum güzel oğlum. Yiğidim, aslanım benim" diyerek gözyaşı döktü. Baba Gül'ü, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu teselli etti. Jandarma Er Adem Gül'ün cenazesi şehitlikte toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Adem Gül Tatvan Çorlu Politika Güncel Haberler

title