Haberler

Jandarma'dan Vefa Ziyareti

Konya’da, Selçuklu İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerler 33 yıl önce emekli olan Uzman Jandarma’yı evinde ziyaret etti.

Konya'da, Selçuklu İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan askerler 33 yıl önce emekli olan Uzman Jandarma'yı evinde ziyaret etti.

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Metin Dönmez ile Uzman Jandarma Selçuk Yılmaz, mesleğe 1961 yılında başlayarak 20 yıl sonra emekli olan Halil Çelik'i (75) evinde ziyaret etti. Hediyelerle gelen meslektaşlarını karşısında gören emekli asker Halil Çelik duygulu anlar yaşadı. Eşi Mubahat Çelik ile misafirlerini karşılayan Halil Çelik, göreve başladığı yıllarda yaşadığı zorlukları anlattı. 1960'lı yıllarda ulaşım sorunu nedeniyle saatlerce yürüyerek olaylara gittiklerini kaydeden Çelik, şuan 175 yaşındaki Türk Jandarmasının personel ve teknik cihaz bakımından çok güçlü olduğunu söyledi.

Yaşlılar Haftası nedeniyle gerçekleşen ve mesleki anıların anlatıldığı ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Dönmez Halil Çelik Selçuklu Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title