Haberler

İznik İmam Hatip Lisesi'ne Ek Derslik

Bursa’nın İznik ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne 24 derslikli ek bina yapılacak.

Bursa'nın İznik ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 24 derslikli ek bina yapılacak.

Bursa İl Özel İdaresi'nden gelen heyet, İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının yanına yapılacak 24 derslik ek eğitim binasının ön keşfini yaptı. Kaymakamlık binasında Kaymakam Hüseyin Karameşe ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek ile bir araya gelen heyet, 24 dersliğin planı üzerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam ve beraberindeki heyet, Adapazarı yolu üzerinde Büyük Sanayi Sitesi mevkiinde bulunan İmam Hatip Anadolu Lisesi'ne 24 derslikli bina yapılacak arsada da incelemelerde bulundu.

Karameşe, "Projesi hazır olan ek dersliğimiz 2014 yatırım planına ocak ayında girecek. Şubat ayında inşallah ihale edilecek. Yapımına da mart-haziran ayında başlanacak" dedi.

Henüz proje bedelinin net olmadığını söyleyen Karameşe, 336 öğrenci mevcudunun ek bina ile 500'e çıkacağını belirtti. Karameşe, "Bu proje halkımız ile birlikte güç birliği yapılarak başarılmıştır. Başta siyasilerimiz, odalarımız, kamu kurumlarımız ve halkımızın emeğiyle ek bina yapılacak" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Karameşe Ak Parti İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title