Haberler

İzmir Süper Amatör Ligi

İzmir Süper Amatör Ligi'nde mücadele veren Aliağa, deplasmanda karşılaştığı Halilbeylispor'u 2-0 yendi.

İzmir Süper Amatör Ligi'nde Aliağa FK ile Halilbeylispor karşı karşıya geldi. Kemalpaşa Halilbeyli Sahasında deplasman maçına çıkan Aliağa, rakibini 2-0'lık bir skorla geçti. Aliağa'nın gollerini 4 ve 37.dakikalarda Hüseyin Adıgüzel kaydetti. Aliağa aldığı galibiyet ile puanını 34'e çıkartarak 3. sıradaki yerini korudu.

Deplasmanda oynamalarına rağmen oyunun hakimi olduklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, "Çok iyi hazırlandığımız maça çok hızlı başladık. İlk dakikalarda bulduğumuz gol sayesinde rakibimizi erken demoralize etmeyi başardık. İlk golden sonra girdiğimiz net gol pozisyonları ile farkı arttırabilirdik. İlk yarının sonlarına doğru maç, oyun olarak dengelense de rakip takım oyuncusunun gördüğü kırmızı kart sonucu üstünlüğü iyice ele geçirdik. İkinci yarı tamamen bizim kontrolümüz altında geçti. Önümüzdeki haftalarda da galibiyet serilerimize devam etmek istiyoruz. Tek hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu.

16. hafta maçları sonucunda İzmir Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Ceyhan Altınyıldızspor puanını 35'e çıkartarak liderlik koltuğuna otururken, Foça Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Poyracık Bilirspor ise puanını 34'e yükselti. Aliağa, averaj farkıyla ikinci sırada yer alan Poyracık Bilirspor ile aynı puana sahip oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kemalpaşa Poyracık Aliağa İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title