Haberler

İzmir Milletvekili Ulema, Urla'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

AKP İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Urla'yı ziyaret ederek, Urla ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İzmir Milletvekili Nesrin Ulema Urla'yı ziyaret etti. AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı'nın karşıladığı Ulema, Urla ve sorunları hakkında bilgi aldı. Urla Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, Urla'daki çiftçilerin sorunları ve çözüm önerileri hakkında yazılı bir rapor sundu. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi İzzettin Mizan'ın da eşlik ettiği ziyarette Urla ilçe teşkilatı ve kadın kolları üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti Urla İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Orhan, ilçelerindeki sorunlar hakkında bilgi verdi. AK Parti Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı sorunların çözümü ile ilgili taleplerini dile getirdi.

Sorunları dinleyen Ulema, çözüm için elinden geleni yapacağını belirtti. Ulema, AK Parti olarak yaptıkları icraatlar hakkında bilgiler de verdi: "

AK

Parti Hükümeti olarak çok önemli kanunlar çıkardık. Ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Muhalefetin engellerine rağmen başarılı çalışmalar yapıldı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı Kadına Şiddet Yasası'nı çıkardık. 3.Yargı Paketi'nin çok önemli olduğunu söylemek isterim. AK Parti Türkiye Siyasetine de çok yenilikler getirdiğini herkes biliyor ve görüyor. Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir lider bile üçüncü dönemin sonunda başkanlığından ayrılacak. Partimizde hiç kimsenin koltuk sevdasında olmadığı bilinmelidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne her zaman hükümet olarak destek olduk. Hükümetimizin yatırımlarına bakan herkes bunu görecektir.

2002 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Merkezi hükümetten yüzde 2,3 pay alırken 2011'de bu pay yüzde 4 e çıkarıldı. 2011 yılında 990 Milyon TL Büyükşehir'e aktarıldı. Ancak hala İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kocaoğlu hükümetin kendilerini engellediğini söylemektedir."

Ulema, konuşmanın ardından Urla esnafını da ziyaret edip, sorunlarını dinledi. Sosyal Hizmet ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı çocuk yuvalarını da ziyaret edip, burada bir süre çocuklarla ilgilenen Ulema ardından ilçeden ayrıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tarkan Bakırlı Nesrin Ulema Ak Parti Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title