Haberler

İzmir Erzurumlular İftarda Buluştu

İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına bu yıl büyük bir katılım oldu.

İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programına bu yıl büyük bir katılım oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeğine protokolden de yoğun bir katılım oldu.

İzmir Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Hüseyin Sağır, barış, huzur ve kardeşliğin önemine değindi. Bu tür iftar programları insanlar arasında kenetleşmeyi sağladığını söyleyen Sağır, Ramazan ayının önemi Müslümanlar arasındaki sevgiyi, kardeşliği, beraberliği daha da artırması, Allah'a biraz daha yakınlaşmaktır. Herkese katılımdan dolayı teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmamasını diliyorum" dedi.

İftar yemeğine yoğun katılım gösterilirken protokol de Erzurumluları yalnız bırakmadı. İftara İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Erzurumlular Vakfı Başkanı Hüseyin Sağır, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Nusret Ayaz, 9 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kenan Kırkpınar, Eski milletvekili Yusuf Kırkpınar, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Özer, Toprak Mahsulleri Ofisi Şube Müdürü Ömer Aykut, Türk Telekom Müdürü Selahattin Ekinci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fuat Kavcı ve Gürsel Öztürk, MHP Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık, BBP Konak İlçe Başkanı Yaşar Biçinci, Tüketici Hakem Heyeti İl Başkanı Mustafa Düzen, Palandöken Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Medeni Erdem, Olurlular Dernek Başkanı Mikail Aras, Bayraklı Erzurumlular Dernek Başkanı Murat Koca, Narmanlılar Dernek Başkanı İsmail Subaşı, Erzurumlular Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Erzurumlular Vakfı Müdürü Coşkun Işık, Ak Parti il gençlik kolları başkanı Bilal Kırkpınar, iş adamı Hatip Kırkpınar, Karabağlar Erzurumlular Dernek Başkanı Recep Yıldız, Şenkayalılar Dernek Başkanı Vehbi Şahin, Aşkale Topal Çavuş Köyü dernek başkanı Mustafa Demir, İzmir İbrahim hakkı Hazretleri Derneği Şube Başkanı Şakir Haymana, işadamı Halim Bütün ve Dernek yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlar katıldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilal Kırkpınar Hüseyin Sağır Konak İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title